Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Συγκινεί ο Διονύσης Τσακνής για τον Μαχαιρίτσα: Συμφιλιώθηκα με την ιδέα ότι “έφυγε” αλλά είναι εδώ

“Όταν έφυγε ο Λαυρέντης, έβλεπα τον εαυτό μου μετά στην τηλεόραση σκυθρωπό”

Ο Διονύσης Τσακνής βρέθηκε καλεσμένος στο “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την ζωή και την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής συνθέτης μίλησε από καρδιάς για τον αείμνηστο του φίλο και συνάδελφο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του.

Ειδικότερα, αμέσως μετά τα όσα είπε η κόρη του αείμνηστου καλλιτέχνη, ο Διονύσης Τσακνής σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Τι υπέροχο πλάσμα είναι αυτό (σ.σ. η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα) που ήθελα τώρα να είναι δίπλα μου και να της ζουλήξω τα μαγουλάκια και να της δώσω μια τρυφερή αγκαλιά. Ο Λαυρέντης λείπει από τον καθένα και θα σου πω κάτι, Νίκο μου. Όταν έφυγε ο Λαυρέντης, υπήρχε αναφορά στο όνομα του και έπρεπε να απαντήσω, έβλεπα τον εαυτό μου μετά στην τηλεόραση σκυθρωπό. Πολύ σκυθρωπό. Ίσως ήταν ο θυμός που έφυγε, αυτά τα στάδια του πένθους όπως η άρνηση και όλα αυτά”.

 

Δείτε επίσης: Διονύσης Τσακνής: Ακόμα λέω “είναι” για τον Λαυρέντη. Όταν είδα 6.30 το πρωί το τηλέφωνο να χτυπάει, κατάλαβα ότι…

 

“Τώρα, όταν μιλάω για εκείνον, έχω την αίσθηση ότι το πρόσωπο μου μπορεί και να φωτίζεται κιόλας. Διότι συμφιλιώθηκα με την ιδέα ότι «έφυγε» και δεν θα του τηλεφωνήσω, δεν θα κάνουμε μια συναυλία μαζί, αλλά είναι εδώ. Αυτό που έγινε στο θέατρο του Λυκαβηττού ήταν ένα πράγμα το οποίο, δεν ήταν απλά συγκινητικό, ήταν μια διαρκής υπενθύμιση πόσο παρών είναι”.

“Μιλάμε για παλιότερους και καμιά φορά δίνουμε στα πράγματα μια μυθική διάσταση, επειδή όμως είναι τωρινό το πράγμα του Λαυρέντη, ίσως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο κλασικός θα μείνει ο Λαυρέντης. Πόσο διαχρονικός θα μείνει. Η σχέση μας ήταν και είναι οικογένεια. Τα είπε και η κόρη του πριν από λίγο” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Διονύσης Τσακνής στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.




 

Άννα Μονογιού: “Ο Διονύσης Τσακνής είναι μεγαλείο, ένας υπέροχος σύντροφος”

Η Άννα Μονογιού εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με τρυφερότητα για την πρώτη γνωριμία με τον τραγουδοποιό αλλά και την καθημερινότητα μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μονογιού εκμυστηρεύτηκε:

“Ο Διονύσης είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα, μετά από λίγο καιρό που ήμασταν μαζί, διαπίστωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο εγώ θα είμαι χαρούμενη και το σημαντικότερο ήταν πως με αυτόν τον άνθρωπο αποκλείεται πλήξω. Και το λέω με την καλή έννοια, του έχω μεγάλη εκτίμηση”.

“Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε πέντε λεπτά, εκρήγνυται και μετά του περνάει. «Είναι ο ίδιος άνθρωπος, τι έγινε; Τόσο γρήγορα του πέρασε;» λες. Του έχω μεγάλη εκτίμηση γιατί, πέρα από τη δική μας σχέση που θα μπορούσα να πω πόσο υπέροχα νιώθω μαζί του γιατί είναι ένας υπέροχος σύντροφος, τον παρατηρώ πως είναι με τους τρίτους και τους συναδέλφους του. Και είναι υπέροχος στη δουλειά του, δηλαδή ο τρόπος που συμπεριφέρεται και εκτιμάει και σέβεται τον άλλον είναι αξιοθαύμαστος”.

“Ο Διονύσης είναι παρών σε όλα και στα πάντα. Ενώ είναι ένας πρωινός τύπος που ξυπνάει, μπαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να μελετάει, έχει πάντα τον χρόνο να συζητήσει, να βγει έξω, να μιλήσει με τα παιδιά του. Έχει πάντα να δει τον χρόνο να δει τι θέματα ή τι προβλήματα έχουν προκύψει, να ακούσει τα νέα τους. Είναι πάντα παρών” πρόσθεσε ακόμα, με χαμόγελο, η Άννα Μονογιού με τον Διονύση Τσακνή και τον Νίκο Χατζηνικολάου να την παρακολουθούν από το πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου