Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: “Βλέπουμε την πτώση ενός ανθρώπου, τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο αλλά ποιος του έφταιξε;”

“Ούτε μποξέρ για να πάρει τη χρυσή ζώνη, δε θα χτύπαγε με 30 χτυπήματα”

Την Πέμπτη το πρωί στο “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας είπε την άποψή του για τον Απόστολο Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Ο παρουσιαστής αρχικά τόνισε:

“Μπορεί να ξανασηκωθεί στα πόδια του ο άνθρωπος και το εύχομαι. Εύχομαι πραγματικά να μεταμεληθεί, να ζητήσει συγγνώμη, θα τιμωρηθεί και είναι προφανές. Βλέπουμε τώρα την πτώση ενός επιστήμονα, ενός ανθρώπου κραταιού που έβγαινε στα κανάλια και αναλάμβανε δυνατές περιπτώσεις. Κοιτάχτε πώς τα φέρνει η ζωή! Εκεί που βγαίνεις στα κανάλια και χρησιμοποιείς τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους. Πού οι εκπομπές έβαλαν κατά των τριών παιδιών του κ. Λύτρα και λέει ότι δεν τα προστατεύουμε;”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: “Το συνάφι μας, δεν είναι καλό συνάφι και γι’ αυτό εγώ δε μιλάω με κανέναν”

 

Και στην συνέχεια πρόσθεσε:

“Δε θα πω το απλό επιχείρημα, ότι αν δεν ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, δεν θα το έπαιζαν οι εκπομπές, άρα δε θα το μάθαιναν τα παιδιά… Ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή πώς μπορεί να προστατέψει τα παιδιά; Τι μπορούμε να μην παίξουμε το ρεπορτάζ; Κι άντε αυτή η εκπομπή αποφασίζει να μην το παίξει, τα δελτία δε θα το παίξουν; Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μάθουν τι έχει γίνει με τη μαμά και τον μπαμπά τους”.

“Από την άλλη θέλω να σας πω κάτι ανθρώπινα. Ναι βλέπουμε την πτώση ενός ανθρώπου. Να μη συμβεί σε κανέναν. Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Βλέπουμε έναν άνθρωπο κραταιό που καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά, αλλά ποιος του έφταιξε; Ό,τι μήνυμα και να είδε -γιατί από χθες κυκλοφορεί αυτό- δικαιολογεί τέτοια βίαιη κι απαράδεκτη συμπεριφορά; Ο Σοφός είπε χθες ότι τη χτύπησε 30 φορές. Ούτε μποξέρ για να πάρει τη χρυσή ζώνη, δε θα χτύπαγε με 30 χτυπήματα τον αντίπαλό του”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου