Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σε νοσοκομείο στην Αθήνα η Λελέ Γκόφα – Στο πλάι της ο Στέλιος Ρόκκος

Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, στην Αθήνα.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, κάνοντας repost την ανάρτηση ενός φιλικού προσώπου του ζευγαριού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Λελέ Γκοφά φαίνεται στο στιγμιότυπο χαμογελαστή, ντυμένη στα κόκκινα και γράφει “θα ισιώσω που θα πάει” χωρίς να γράφει περαιτέρω λεπτομέρειες με το τι έπαθε.

Ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή του στο “Πρωινό Σουσου” μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του:

“Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται μερικά πράγματα. Ένα θα πω. Τον τελευταίο καιρό τρώω τη ζωή με το κουτάλι, γιατί είχα πάει σε κάποιον στο χωριό που πάω και αράζω και μιλάμε για τα πολιτικά και μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου.

Με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 58. “Ο άντρας μέχρι τα 70 είναι χρήσιμος, ναι; Τόσο έμεινε”, μου είπε. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα τα άσχημα στη ζωή μας για να μας διδάξει το μέτρο. Όποιος το καταλάβει είναι τυχερός. Εγώ ρουφάω τη ζωή με το κουτάλι, έχουμε πάρει τη μοτοσικλέτα με την Λελέ και γυρνάμε την Ευρώπη. Το τσιγάρο το έκοψα μετά την περιπέτειά μου. Μου μίλησε ο γιατρός και κατάλαβα ότι έχω μια επιλογή ή να ζήσω ή να πεθάνω. Ζω στη Λήμνο πια”.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου