Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Ζήνα Κουτσελίνη με δάκρυα στα μάτια: “Η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια, αυτό με προσβάλλει”

“Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δεν στέκει για εμένα”

Οι χθεσινές δηλώσεις στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα δημιούργησαν έναν σάλο γύρω από το όνομα της παρουσιάστριας.

Έτσι, σήμερα Τρίτη, η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της, θέλησε να πει δύο λόγια, καθώς το βίντεο με την ίδια να μιλά χθες για την υπόθεση Λύτρα, έχει γίνει viral:

“Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκαναν αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων ότι δεν πρέπει να πλησιάζει την γυναίκα του. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί την μαχαίρωνε και την χτυπούσε. Η μητέρα μου μού έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις.

Προτίμησε λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών. Αυτό δε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί… Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Έχω προσφέρει πολλά.

Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου. Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου” είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε:

“Και ο πατέρας μου είχε πει πολλές στον πατέρα μου. Αυτά είναι δικά τους ζητήματα. Μη μου χρεώνετε λοιπόν πράγματα που θέλετε να χρεώσετε στην δικαιοσύνη ή σε κάποιους άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή. Η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Ξεκινώντας η εκπομπή είπα αυτά.

Δείτε σας παρακαλώ όλη την εκπομπή για μια ώρα και αν συνεχίσετε να με κατηγορείται εγώ θα σκύψω το κεφάλι και θα ζητήσω συγνώμη. Όμως ήμουν ξεκάθαρη σε όλα αυτά τα ζητήματα. Λυπάμαι πολύ αν νιώσατε ότι σας προσβάλλω. Ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο της εκπομπής για να μπορέσω να τοποθετηθώ σωστά. Όταν πήγαμε σε διαφημίσεις χθες το είπα στους συνεργάτες μου ότι αυτό θα παρεξηγηθεί. Το έχω δει και σε άλλους να αποκόβεται μια φράση. Στεναχωριέμαι γιατί κάποιοι κάνουν δηλώσεις ενώ δεν το έχουν δει όλο, ενώ άλλοι με ταγκάρουν και λένε διάφορα για την ζωή μου”.

“Είδα αρκετά σχόλια όπου πήρατε κι απομονώσατε μία δική μου φράση, θέλοντας να με επικηρύξετε. Ήταν σε ρητορικό ερώτημα ότι: «αμφισβητείτε ότι μία καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;». Έχω πει πολλά πράγματα για το πως νιώθει ένα παιδί και το πως καταδικάζω αυτό που συνέβη. Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου” είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε:

 

“Εμένα με προσβάλει αυτό όταν απομονώνουν μία τέτοια φράση”

“Είναι δύσκολα αυτά τα ζητήματα κι όχι επειδή έχω συνεργαστεί στην εκπομπή με έναν άνθρωπο που κατηγορείται με πολύ συγκεκριμένη και βαριά κατηγορία. Είναι επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς το 1% της ζωής μου… Δεν με άφησαν να ολοκληρώσω αυτή τη φράση ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι, οι οποίοι έχουν την ίδια ομπρέλα κοινή και στήριξαν ο ένας την καριέρα του στον άλλον, έλεγε το δικαστήριο πως δεν πρέπει να πλησιάζουν όταν η δουλειά τους είναι μαζί”

“Σας έχω αποδείξει πόσο είμαι κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες είμαι κι έμπρακτα. Εμένα με προσβάλει αυτό όταν απομονώνουν μία τέτοια φράση. Η αλήθεια είναι ότι έλαβα πολλά μηνύματα κι όχι μόνο από ανθρώπους που έχω βοηθήσει. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είμαι σε φάση άμυνας κι έχω αφήσει πίσω το σκληρό μου παρελθόν και προχωρώ μπροστά, αλλά δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι έρχεται μία απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του μαζί με τη σύζυγό του, τους έχω ζήσει μαζί, την κοινή τους καριέρα και πόσο στήριζαν ο ένας τον άλλον και δεν γνώριζα κάτι από αυτά που προέκυψαν. Όπως κι η ίδια είπε ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγγνώμη του Απόστολου, τη βάζω στην άκρη και δεν με αφορά. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και μην μου χρεώνετε πράγματα που θέλετε ενδεχομένως να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή και η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Είμαι ξεκάθαρη από την αρχή Λυπάμαι πολύ που νιώσατε ότι σας προσβάλω, αλλά για εμένα δεν πρέπει να περάσει ούτε λεπτό στο μυαλό” πρόσθεσε

“Η αλήθεια είναι ότι στο διαφημιστικό διάλειμμα είπα στον Δημήτρη ότι αυτό που μόλις έγινε θα παρεξηγηθεί. Είχα δίκιο ότι θα παρεξηγηθεί κι ότι κόβεται μία φράση. ενώ υπάρχουν 40 λεπτά. Με στενοχωρεί γιατί κάποιοι κάνουν δηλώσεις χωρίς να έχουν δει και με ταγκάρουν λέγοντας πολλά για τη ζωή μου” ανέφερε σε άλλη σημείο η Ζήνα Κουτσελίνη.

“Είναι δύο άνθρωποι κάτω από την ίδια στέγη και να πω ψέματα; Στο ζενίθ της καριέρας τους. Η σύζυγός του στα πρώτα λεπτά δεν λέει την αλήθεια και στη συνέχεια τη λέει και πολύ καλά κάνει… Τίποτα από αυτά που με κατηγορείτε δεν στέκει για εμένα. Αυτά θέλω να πω και το αφήνω στον Θεό” κατέληξε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Το χθεσινό συμβάν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη:

Η σημερινή της τοποθέτηση:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου