Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: “Κάποιοι επιδιώκουν να κολλήσουν HIV για να πάρουν το επίδομα”

“Ποιος το έχει φτιάξει όλο αυτό, τι κέρδος έχει;”

Στο πλατό του “Fay’s Time” βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Τάσος Ξιαρχό με την Δάφνη Καραβοκύρη καθώς ο χορογράφος έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη στο podcast της δημοσιογράφου, λέγοντας πως είναι θετικός στον HIV.

“Κάποιοι επιδιώκουν να κολλήσουν για να πάρουν το επίδομα. Παίρνουν το επίδομα για να πάρουν ουσίες κι αυτό είναι προσβλητικό. Παίρνεις τα 700 ευρώ και συνεχίζεις να είσαι χρήστης ουσιών. Αυτό πρέπει να ελεγχθεί κάποια στιγμή. Μου ήρθαν χθες κάποια μηνύματα και μου μίλησαν επιθετικά και μου έλεγαν ότι θα χάσουμε το επίδομα με αυτό που κάνεις. Ας το χάσουν. Ουσιαστικά το επίδομα δίνεται επειδή υπάρχει κόπωση, φόβος να μην πάθεις πνευμονία” είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

 

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: “Παιδί θα κάνω, δεν θα υιοθετήσω, θα βρω έναν τρόπο παραδοσιακό”

 

“Από το ΚΕΘΕΑ με δέχτηκαν γιατί ήμουν γνωστό όνομα. Έχει περίπου 2 χρόνια αναμονή αν θες να πας γιατί είναι γεμάτο από χρήστες, ναρκομανείς και ανθρώπους που παίρνουν το επίδομα επιβαρύνοντας τη χώρα μας. Αντί να βοηθηθούν κάποιοι που το έχουν όντως ανάγκη, περιμένουν στην ουρά. Είπα σε δύο φίλους μου να πάνε εκεί και δε μπορούσαν να τους δεχτούν. Και λέω: ποιος το έχει φτιάξει όλο αυτό, τι κέρδος έχει” πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου