Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Στον ΑΝΤ1 έμαθα από δελτίο Τύπου ότι έρχονται Λιάγκας – Σκορδά, ενώ είχα προσωπική σχέση”

Τι αποκάλυψε για την Ζήνα Κουτσελίνη;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια τοποθέτηση το πρωί της Πέμπτης 13/6 στο “Happy Day” με αφορμή όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας χθες για την Ζήνα Κουτσελίνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “κάνει γυροβολιές στα κανάλια”.

Η παρουσιάστρια του ALPHA θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε όταν εργαζόταν στον ΑΝΤ1 ότι πρόκειται να πάρουν τη θέση της ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, με τους οποίους ενώ είχε προσωπική σχέση δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί της.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Η Κουτσελίνη πηγαίνει στα κανάλια και λέει “κόψτε ό,τι έχετε και δώστε μου το 12-2”

 

“Μου κάνει εντύπωση που ο ίδιος ο Γιώργος που έχει ξεχωρίσει το συναίσθημα από το επάγγελμα και το πώς πρέπει μια επιχείρηση να υπάρχει… Κι εγώ όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα, έμαθα ότι έρχονται ο Γιώργος και η Φαίη από ένα δελτίο Τύπου, ενώ είχα προσωπική σχέση μαζί τους και δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο. Επίσης, ο Γιώργος δεν κατηγορήθηκε από όλη την πιάτσα ότι πήγε να βοηθήσει την Φαίη και μετά παρέμεινε εκείνος στον ΑΝΤ1 και η Φαίη έφυγε;” αναρωτήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

“Θέλω να πω ότι επειδή ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς πολλοί τον έχουν κατηγορήσει για διάφορα, μου κάνει εντύπωση που σε μια δύσκολη φάση της Ζήνας… που είναι σε ένα κομβικό σημείο για να πάρει κάποιες αποφάσεις και έχει κάποια δύσκολα δεδομένα, το να βγει ένας συνάδελφος που κάνει επιτυχία όπως ο Γιώργος να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο…”.

Κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσίμτσιλή είπε για την Ζήνα Κουτσελίνη:

“Παραμένει στο Star. Το λέω για να μην αγχώνονται κάποιοι ότι κάνει γυροβολιές, ραντεβού κλπ… Οι μόνες γυροβολιές που θα κάνει θα είναι οι καλοκαιρινές”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου