Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: “Από τον θάνατο του αδελφού μου και μετά, πιστεύω μόνο στο τώρα”

Όσα εξομολογήθηκε για τον θάνατο του αδελφού της αλλά και την απόφασή της να εγκατασταθεί στην Αθήνα

Για την απώλεια του αδελφού της που στάθηκε η αφορμή να πάρει την απόφαση να φύγει από την επαρχία και να έρθει στην Αθήνα μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6 στο «Στούντιο 4» η Μελίνα Ασλανίδου.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως αν και είχε αρκετές προτάσεις νωρίτερα, εκείνη αρνούνταν να έρθει στην Αθήνα καθώς της άρεσε η ζωή της στη Θεσσαλονίκη και δεν ήθελα να αφήσει τη ρουτίνα της εκεί. Ωστόσο, όταν από τη ζωή έφυγε ο αδελφός της, η Μελίνα Ασλανίδου άρχισε να σκέφτεται διαφορετικά κι έτσι πήρε την απόφαση να μετακομίσει.

«Από τότε που πέθανε ο αδελφός μου πιστεύω μόνο στο τώρα. Τώρα ζεις. Αυτό έχει εντυπωθεί μέσα μου. Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος… Γιατί τα νέα παιδιά να φεύγουν; Η φυσική ζωή λέει ότι ένας άνθρωπος θα μεγαλώσει, θα κάνει οικογένεια, και στα γεράματα θα φύγει. Για μένα ο θάνατος του αδελφού μου ήταν το εφαλτήριο να πάρω τη μεγάλη απόφαση να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να έρθω στην Αθήνα, το 2000… Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα» εξομολογήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου.




Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή της η Ελισάβετ Σπανού έγραψε: «Επιτέλους σπίτι όμορφη μου! Μετά από 5 ημέρες που πηγαινοέρχομαι στο μαιευτήριο καθώς η Εμμέλεια αποφάσισε την μέρα που ήταν να φύγουμε πως ήθελε να κάνει “σολάριουμ”. Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες τις μητέρες που περιμένουν τα βρεφάκια τους να βγουν από τις μονάδες αυξημένης φροντίδας… τις μαμάδες που περιμένουν, πιθανά έχοντας υποφέρει οργανικά και οι ίδιες πολύ…να δουν έστω μερικά λεπτά το μωρό τους στη θερμοκοιτίδα… μια μεγάλη αγκαλιά στις μαμάδες και στα μωρά ήρωες».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τις νοσηλεύτριες και τις μαίες στην κλινική, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Μετά από αυτά που είδα και άκουσα αυτές τις μέρες… να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε κάποιες άλλες ηρωίδες… τις νοσηλεύτριες και τις μαίες μέσα στις ΜΕΝΝ! Είναι αξιοθαύμαστο και διδακτικό το με ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ προσέχουν… τα μωρά μας!! σε ένα θάλαμο με 30 βρέφη… όσα χέρια και να έχεις..ποτέ δεν είναι αρκετά!!! Ευγένεια και πραγματική τρυφερότητα… σαν να είναι δικά τους! 24 ώρες το 24ωρο εκεί! Προσέχουν ό, τι πολυτιμότερο έχουμε…!!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου