Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Ταχτσίδη: “Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, ο κύριος όπου είναι, πάντως δεν είναι με τα παιδιά του”

“Κάνω τόσους μήνες υπομονή. Τρελή δεν είμαι, ούτε γεννήθηκα”

Για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και το θέμα της επιμέλειας των τριών παιδιών τους μίλησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Η παίκτρια του “My Style Rocks” κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του “Πρωινού”, υποστήριξε αρχικά πως ο γάμος για εκείνην είναι “τελειωμένη ιστορία” τόνισε ότι κύριο μέλημά της είναι τα παιδιά της και ότι είναι μαζί τους, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι κοντά τους.

Αρχικά, αναφορικά με την ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Θεοδωροπούλου στην οποία ξέσπασε για τον χωρισμό, κάνοντας λόγο για αδιαφορία του Παναγιώτη Ταχτσίδη και για τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, το μοντέλο απάντησε:

“Ήταν μία έκρηξη θυμού. Κάνω τόσους μήνες υπομονή. Τρελή δεν είμαι, ούτε γεννήθηκα. Όπως λέει και μία μεγάλη σκορπίνα τραγουδίστρια: «Τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου». Ο καθένας απαντά με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, ο κύριος όπου είναι, πάντως δεν είναι με τα παιδιά του”.

 

Δείτε επίσης: Ζέτα Θεοδωροπούλου-Η όλο νόημα ανάρτηση μετά το ξέσπασμα για τον Ταχτσίδη: “Ο 2ος είναι πάντα 2ος”

 

Για το γεγονός ότι βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί σε ξεχωριστές παρέες, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είπε:

“Αυτό το θέμα είναι τουλάχιστον 15 ημέρες πριν. Εκείνος είναι διακοπές”.

Επίσης, ρωτήθηκε για τους γονείς του Παναγιώτη Ταχτσίδη, οι οποίοι ήταν υποστηρικτικοί ως προς τη σχέση τους.

“Δεν ξέρω πως μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι. Σίγουρα ο καθένας στο τέλος υποστηρίζει το αίμα του. Αρχίζει και με φθείρει όλο αυτό το θέμα. Αρχίζουν και πλησιάζουν οι σχολικές ζωές των παιδιών μου, την Παρασκευή έχω τον τελικό, δεν μπορώ όλη μέρα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Πραγματικά είναι ψυχοφθόρο. Αφού είναι καλά, ας είναι όπου είναι. Ο καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό, τι θέλει. Για εμένα είναι τελειωμένη ιστορία. Εγώ μέσα μου δεν έχω ούτε φόβο, ούτε ενοχή, κοιμάμαι πάρα πολύ ήρεμη τα βράδια. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και είσαι μόνη και τι θα κάνεις. Δεν φοβάμαι τίποτα” απάντησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Όσο για το θέμα της επιμέλειας ή της συνεπιμέλειας των παιδιών, το μοντέλο επισήμανε:

“Αυτό θα το κρίνουν οι δικηγόροι. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα πεις, εννοούνται”.




 

Δείτε ακόμη: Ζέτα Θεοδωροπούλου: “Κρύβω την εξαπάτηση από τον ίδιο μου τον σύζυγο που διατηρεί παράλληλη σχέση”

 

Παναγιώτης Ταχτσίδης: “Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου”

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε στην “Super Κατερίνα” την Τετάρτη 12/6, επιβεβαιώνοντας ότι έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου, με την οποία παντρεύτηκε το 2016, και συγχρόνως τόνισε πως προτεραιότητά του είναι τα τρια παιδιά τους.

“Ισχύει ότι έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Δεν θα μιλήσω ούτε τώρα. Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου και να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου