Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νικηφόρος: Τα λόγια της Κατερίνας Γκαγκάκη που τον σημάδεψαν – “Ήταν σκληρό”

“Αν γινόταν αυτή η κριτική σήμερα με τα politically correct…”

Στο “The 2night show” βρέθηκε καλεσμένος ο Νικηφόρος και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή το ντοκιμαντέρ “Promise” για τη ζωή του και τη διαδρομή του, που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1+.

Αναφέρθηκε στην πολύ σκληρή κριτική που είχε δεχθεί κατά τη συμμετοχή του στο X-Factor από την Κατερίνα Γκαγκάκη ότι δεν θα ήθελε νικητή του μουσικού σόου κάποιον σαν τον ίδιο.

“Μου είπε ότι έχει όπως έχει φανταστεί κι έχει δει το X-Factor σε όλον τον κόσμο, δεν θα ήθελε να βγει κάποιος σαν κι εμένα νικητής. Ήταν σκληρό. Δεν το επιστρέφω, συνέβη απλά. Δεν θέλω να το χρησιμοποιώ, ήταν μέσα στη διαδικασία. Ένα κεφάλαιο της ζωής μου, έτσι ξεκίνησα. Σε εκείνη την ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, ήμουν 21. Είναι μέσα στη διαδικασία, αυτό σε εξελίσσει γιατί πρέπει να κάνεις μία πορεία για να φτάσεις στο σημείο αυτό που τραγουδάς να περνά από κάτω. Αν δεν έχεις βιώματα ώστε να πείσεις τον από κάτω, δεν θα πείσεις κανένα. Θα πρέπει να έχεις αυτά τα βιώματα για να είσαι αυτός που θα είσαι όταν θα σε δει ο άλλος από κάτω” είπε αρχικά ο Νικηφόρος.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Θεοφάνους – Ρήμαξε το Fame Story με επική ατάκα για τον Νικηφόρο: “Γίνονται και θαύματα”

 

“Της είπα ότι είναι πολύ σοβαρό και σε ένα παιδί σε εκείνη την ηλικία μπορεί να είναι σε συναισθηματική κατάσταση που δεν αντέχει να το ακούσει και να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά. Βέβαια, αν είσαι φτιαγμένος για να κάνεις αυτή τη δουλειά, θα αντέξεις, αλλά το λέω για κάποιον που είναι πιο αδύναμος. Αν γινόταν αυτή η κριτική σήμερα με τα politically correct… Υπάρχει τρόπος” δήλωσε ο Νικηφόρος.




 

Δείτε ακόμη: Νικηφόρος: «Έλεγα”να την ψωνίσω και λίγο δεν πειράζει»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου