Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμητρα Γαλάνη: “Κατάλαβα ότι κάνω βλακεία κι είπα ‘άντε ηλίθια’ και με γύρισα”

“Φιρί φιρί το πήγαινα. Γύρισα πίσω μόνη μου”

Η Δήμητρα Γαλάνη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Δώρα Αναγνωστοπούλου και στο “Mega Stories“.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια απάντησε μεταξύ άλλων για το αν ξέφυγε κάποια στιγμή κι ένιωσε να έχει φτάσει στα άκρα στη ζωή της.

“Φιρί φιρί το πήγαινα. Γύρισα πίσω μόνη μου. Με πήρα από τον σβέρκο και με γύρισα σαν τα γατιά, γιατί κατάλαβα ότι κάνω βλακεία κι είπα άντε ηλίθια και με γύρισα. Γίνεται αυτό σε έναν τόσο συναισθηματικό άνθρωπο να υπάρχει μία τέτοια ορθολογιστική αντιμετώπιση. Η μουσική μου με γύριζε πίσω κάθε φορά που πήγαινα να φτάσω στα άκρα. Που πας; Έχεις υποχρεώσεις. Μπορείς να το καταλάβεις ως μητέρα. Αλλιώς λειτουργείς όταν έχεις παιδιά κι αλλιώς όταν δεν έχεις” εξομολογήθηκε η Δήμητρα Γαλάνη.

“Όταν έχεις είσαι alert. Είναι κάπως το ίδιο κι εκεί αισθάνεσαι και λες τι παιχνίδι παίζεις; Έχεις υποχρέωση να επιβιώσεις, να υπάρξεις κι άσε τις βλακείες. Δεν με νοιάζει αν είσαι ευάλωτος, έχεις υποχρέωση στην ίδια σου την τέχνη και στο χάρισμά σου. Δεν το κάνουμε ό,τι θέλουμε αυτό. Τις έκανα τις βλακείες και το κατάλαβα” δήλωσε η Δήμητρα Γαλάνη.




 

“Τζάμπα ‘έφυγε’ ο Παύλος, ήταν κρίμα και δεν του άξιζε αυτό”

Η ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την καριέρα της και τις συνεργασίες της, μία εκ των οποίων ήταν με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, ο οποίος “έφυγε” πολύ νέος από τη ζωή.

“Το Columbia είχε δύο στούντιο το Α και το Β. Εγώ τελείωσα με το Α και μπήκε ο Παύλος στο Β και συναντηθήκαμε και μου είπε: δεν έρχεσαι ρε Δήμητρα; Έχω ένα τραγούδι που θέλω να το πει μία γυναικεία φωνή. Δεν το σκέφτηκα και τραγουδήσαμε μαζί. Έτσι βγήκε ο δίσκος, του είπα ότι δεν θα γράψει το όνομά μου. Οι πιτσιρικάδες το ανακάλυψαν χωρίς να κάνω καμία προσπάθεια κι έλεγαν το τραγούδι του Παύλου” ανέφερε η Δήμητρα Γαλάνη.

“Τζάμπα ‘έφυγε’ ο Παύλος, ήταν κρίμα και δεν του άξιζε αυτό. Δεν έχει σταματήσει να υπάρχει. Ο Παύλος είναι εδώ. Δεν είχε τελειώσει αυτό που έπρεπε να κάνει” εξομολογήθηκε η Δήμητρα Γαλάνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου