Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ζέτα Θεοδωροπούλου-Η όλο νόημα ανάρτηση μετά το ξέσπασμα για τον Ταχτσίδη: “Ο 2ος είναι πάντα 2ος”

Θυμίζουμε ότι με μία μακροσκελή ανάρτησή της, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είχε αποκαλύψει όλα όσα είχαν συμβεί στον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή

Με ένα quote που δεν θα μπορούσε παρά να παραπέμπει στον σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη μετά και την έντονη σύγκρουσή τους δημόσια, η Ζέτα Θεοδωροπούλου θέλησε προφανώς να δώσει τη δική της «απάντηση» σε όσα υποστήριξε εκείνος.

Θυμίζουμε ότι με μία μακροσκελή ανάρτησή της, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είχε αποκαλύψει όλα όσα είχαν συμβεί στον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε ανάμεσά τους τρίτο πρόσωπο που τα διέλυσε όλα.

Εκείνος, στην πρώτη του αντίδραση μετά τις παραπάνω αποκαλύψεις, σχολίασε: «Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου, ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας».

Σήμερα η Ζέτα Θεοδωροπούλου επανήλθε με το συγκεκριμένο όλο νόημα, quote, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να ζηλέψω για μια θέση που είχα πρώτα. Αν δεν σηκωνόμουν, δεν θα έμπαινες εκεί… Ο δεύτερος είναι πάντα δεύτερος».

Όπως δείχνουν τα πράγματα, το χάσμα ανάμεσα στους δύο συζύγους είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει ακατόρθωτο να τα ξαναβρούν.

Όμως, το σίγουρο είναι πως και οι δύο θέτουν ως απόλυτη προτεραιότητά τους τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου