Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Το μεγαλύτερο λάθος είναι να προσπαθείς να κάνεις έναν άνθρωπο ίδιο με έναν άλλο”

“Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν με την Ελεονώρα Μελέτη”

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στο “TV Queen” και στο πρόωρο τέλος του και στην προσπάθεια κάποιων στελεχών να “αντικαταστήσουν” ορισμένα τηλεοπτικά πρόσωπα με άλλα παλαιότερα.

“Εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά, θα ήθελα να διαρκέσει παραπάνω. Το TV Queen δεν ευνοήθηκε γενικά και από τις συνθήκες και από την αυτοπεριγραφή του. Φανταζόμασταν όλοι ότι θα δούμε ένα hardcore reality με γυναίκες που θα έκαναν ακραία πράγματα για να βρεθούν στην πρώτη θέση. Αυτό δεν έγινε και – αν με ρωτάς – καλώς δεν έγινε” δηλώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη.

“Είδα την Ιωάννα να «λύνεται» από το προτελευταίο live και μετά. Είναι διαφορετικό να παρουσιάζεις πρωινή εκπομπή και διαφορετικό να παρουσιάζεις ένα βραδινό show” τόνισε η κριτής του TV Queen.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη: “Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές την τηλεόραση”

 

“Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν με την Ελεονώρα Μελέτη”

“Θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο λάθος να προσπαθείς να κάνεις έναν άνθρωπο ίδιο με έναν άλλο για να τον αντικαταστήσεις. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν με την Ελεονώρα Μελέτη, δεν υπάρχει μεγαλύτερο και αφελέστερο λάθος” σχολιάζει η Κατερίνα Γκαγκάκη για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, ότι της ζήτησαν να γίνει η «αντικαταστάτρια» της Ελένης Μενεγάκη.

“Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να έρθει να αντικαταστήσει κανέναν. Είναι η πιο αποτελεσματική συνταγή για να καταστρέψεις κάποιον. Σας το λέω με βεβαιότητα, γιατί το έχω κάνει” κλείνει το σχόλιό της η Κατερίνα Γκαγκάκη.




 

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: “Έκλαψα πολύ ακούγοντας την Κατερίνα Γκαγκάκη”

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου