Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: “Κάθε βράδυ έρχονταν κάμερες στο θέατρο – Λάθος πια ότι απαντάω, τους λέω ότι…”

Ο ηθοποιός απάντησε για το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΑΝΤ1, τον Δημήτρη Παπανώτα και αν η καθημερινή παρουσία στην τηλεόραση του κάνει καλό ή κακό

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και αρχικά μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον δίπλα στην Μπέττυ Μαγγίρα στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1.

«Θεωρώ ότι ενδιαφέρει αν και δεν είναι ευχάριστο να απασχολεί κάποιον πού θα πάει του χρόνου η Μπέττυ Μαγγίρα ή η Ελένη Μενεγάκη ή η Φαίη Σκορδά. Κουτσομπολιό θες; Το καταλαβαίνω, να βρούμε κάτι άλλο.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα συνεχίσουμε του χρόνου. Δεν έχει γίνει ακόμα συζήτηση. Μιλάει η Μπέττυ, κάνει κάποιες συζητήσεις, ακόμα δεν έχει φτάσει η κουβέντα σε μένα.

Δεν είναι κάτι που με απασχολεί όλη μέρα, τι θα κάνω του χρόνου. Έχω το πλεονέκτημα να μείνω μια χρονιά εκτός τηλεόρασης.

Όλα είναι δουλειά. Δεν με απασχολεί γιατί έχω στο μυαλό μου τόσα να κάνω. Οπότε έχω το πλεονέκτημα να μείνω μια χρονιά εκτός τηλεόρασης και οικονομικά και ψυχολογικά. Δεν με κουράζει η τηλεόραση. Το διασκεδάζω. Κάνω όνειρα, έχω σκέψεις. Θα έρθει αυτό που είναι να έρθει» είπε.

Η κόντρα με τον Παπανώτα και το τηλέφωνο που δεν έκανε

Ερωτηθείς για το αν έχει κουραστεί με κάποια πράγματα στην τηλεόραση, ο Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσε αρχικά: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου βρέθηκα αντιμέτωπος με το να έχω μια κάμερα από το θέατρο τόσο τακτικά και κυρίως έγινε με ένα-δυο περιστατικά πολύ απλά με τον κ. Παπανώτα, που έρχονταν κάθε βράδυ. Και ενώ είχα ήδη απαντήσει την προηγούμενη μέρα, την άλλη έρχονταν με την ίδια ερώτηση. Και επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω να απαντάω, δεν μπορώ να κάνω “γεια” και να φεύγω. Λάθος πια ότι απαντάω, τους λέω από πριν ότι δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, με κούρασε. Στο τέλος ανακυκλώνεις το ίδιο και το ίδιο και μένουν λεξούλες, τίτλοι-πυροτεχνήματα που δεν έχουν την ουσία των πραγμάτων».

Επιστρέφοντας στη δημόσια αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Παπανώτα και τους ισχυρισμούς του ότι ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν μίλησαν ποτέ μαζί, εκείνος δήλωσε ότι υπήρξε επικοινωνία μεταξύ τους: «Ανταλλάξαμε μηνύματα την πρώτη φορά. Δεν το συνεχίσαμε γιατί είδα ότι δεν υπήρχε μετατόπιση. Δεν θα παλέψω για να αλλάξω και όλο τον κόσμο. Βρήκαμε κοινό δρόμο, δεν μιλάω πια για αυτόν».

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν με βοηθά στη μυθοπλασία να λέω την άποψή μου»

«Δεν μου προσφέρει πάρα πολλά στο κομμάτι της μυθοπλασίας να με βλέπουν κάθε μέρα σαν Δημήτρη, να λέω την άποψή μου γιατί θα χαθεί η μαγεία της τηλεόρασης στο να κάνω έναν ρόλο. Το υποθέτω, δεν μου το έχουν πει. Κι εγώ όταν έχω δει έναν ηθοποιό να κάνει παρουσίαση, δυσκολεύομαι να τον ακολουθήσω σε μια σειρά.

Στο θέατρο η τηλεόραση σίγουρα έχει φέρει περισσότερο κόσμο να με δει» ανέφερε για το αν η τηλεόραση του κάνει κακό σαν ηθοποιός.

«Γενικά έχω καλά σχόλια στα social. Τρελαίνομαι για τα αρνητικά σχόλια γιατί μετά πιάνω κουβέντα. Έχει τύχει μετά την εκπομπή να με βρίζουν ασύστολα και αφού ρωτάω να μου πουν την άποψή τους, το παίρνουν πίσω. Έχω κάνει κάποιον να ξανασκεφτεί τον θυμό του. Δεν χρειάζεται να έχεις θυμό, οι άνθρωποι μιλάνε. Το κάνω και με τα παιδιά μου αυτό.

Προσπαθώ να μετατοπίσω τους ανθρώπους και με συγκινεί» ανέφερε.

Μου λείπει η “άλλη” τηλεόραση. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω στην τηλεόραση, γιατί δεν μου δίνεται χώρος. Είναι ένα Μέσο που αγαπάω.
Βλέπουμε εξαιρετικές εκπομπές που δεν κάνουν νούμερα» είπε ακόμα.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version