Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Γκαγκάκη: “Στο δικό μου μυαλό δεν θα πήγαινε εύκολα καλά το TV Queen”

“Χαίρομαι που το τολμήσαμε και δεν μετάνιωσα καθόλου”

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της “Super Κατερίνα” την Πέμπτη και μίλησε για το “TV Queen“.

Η κριτής του ριάλιτι, λίγο πριν τον πρόωρο τελικό, απαντά στην κριτική που δέχθηκε το πρόγραμμα λόγω της εξαιρετικά χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει, η οποία το οδήγησε εσπευσμένα στο φινάλε.

“Στο δικό μου μυαλό δεν θα πήγαινε εύκολα καλά το TV Queen, γιατί τέτοιου τύπου προγράμματα είναι βραδείας καύσεως και το λέω με μεγάλη βεβαιότητα. Ακόμα και το να δεθεί η επιτροπή μεταξύ της και να βρεις τη χημεία των παικτριών με την παρουσιάστρια” είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Γκαγκάκη: “Την έχω ζήσει από όλες τις πλευρές την τηλεόραση”

 

“Θεωρώ ότι η ευθύνη είναι και δική μας”

“Εμείς αρχίσαμε να το βρίσκουμε λίγο στο τέλος. Εγώ θεωρώ ότι για όσο κράτησε ήταν μία ενδιαφέρουσα υπόθεση” υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

“Ήταν μία περίοδος που περίμενα τι άλλο θα συμβεί. Ξεκινάς, ήρθε το Πάσχα λέμε «κρίμα τα κορίτσια, ας μην το κάνουμε», μπαίνουμε στο καινούργιο πλατό, μετά έχει δύο αθλητικά γεγονότα, μετά αλλάζεις ώρα, ξεκινάς νωρίτερα τελειώνεις νωρίτερα, μετά αλλάζεις μέρα και μετά εκλογές. Εντάξει, παιδιά” σημειώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη στη συνέχεια.

“Είναι θέμα συνήθειας, ραντεβού αλλά και θέμα πραγμάτων που δεν λειτούργησαν. Θεωρώ ότι η ευθύνη είναι και δική μας αλλά εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ελπίζω να ξαναγίνει με περισσότερο χρόνο, χαίρομαι που το τολμήσαμε και δεν μετάνιωσα καθόλου” καταλήγει για το TV Queen η Κατερίνα Γκαγκάκη.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου