Showbiz

Συγκινεί ο Πάνος Σόμπολος: “Δεν κατάφερε να δει ούτε εγγονάκια, ούτε να ζήσει χαρές που ζω εγώ σήμερα”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήγε καλεσμένος ο Πάνος Σόμπολος και του μίλησε για την ολοκλήρωση της επαγγελματικής του διαδρομής και την απώλεια της συζύγου του.

Ειδικότερα, ο Πάνος Σόμπολος σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Δεν μου έχει λείψει το ρεπορτάζ, Γρηγόρη, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που πιστεύει αυτό που λέει και ο λαός. Δηλαδή κάθε πράγμα στον καιρό του. Δεν μπορεί να είσαι 100 χρονών και να γυρνάς με το μικρόφωνο στο χέρι. Θέλεις την εμπειρία μου, θέλεις την γνώση μου, θέλεις αυτά που έχω βιώσει, ευχαρίστως να τα μεταφέρω και σε σένα και στον κόσμο ως προσκεκλημένος. Όχι, όμως, ως εργαζόμενος να κόβω θέση από νεότερους συναδέλφους μας. Εγώ είμαι κάθετος σε αυτά”.

“Δόξα τω Θεώ είμαι μια χαρά, όπως και ο γιος και η κόρη και τα εγγονάκια μου. Με αξίωσε ο Θεός να δω και εγγονάκια να μεγαλώνουν και να τα χαίρομαι. Των παιδιών μου τα παιδιά, όπως λέει ο λαός, είναι δυο φορές παιδιά μου! Με αξίωσε ο Θεός, λοιπόν, να τα δω αυτά και να τα ζήσω”.

“Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό, Γρηγόρη και αυτό εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους και σε όλους τους γονείς να το βιώσουν. Γιατί πάρε για παράδειγμα την μακαρίτισσα την γυναίκα μου που έφυγε από τη ζωή το 2007. Δεν κατάφερε να δει ούτε εγγονάκια ούτε να ζήσει χαρές που ζω εγώ σήμερα” πρόσθεσε, ακόμα, ο Πάνος Σόμπολος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version