Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ντέπυ Γκολεμά: “Ζήτησαν να απολυθώ πέντε φορές, παράσημο ότι η Γκολεμά δεν μπόρεσε να απολυθεί ποτέ”

“Μου έχει τύχει να με πάρουν τηλέφωνο έξαλλοι και να με βρίσουν, πολύ γνωστά μάλιστα πρόσωπα” εξομολογείται η Ντέπυ Γκολεμά

Την Ντέπυ Γκολεμά φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η έμπειρη δημοσιογράφος γύρισε πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε τις φορές που ζήτησαν να απολυθεί από το μέσο όπου εργαζόταν αλλά και τις συγνώμες που η ίδια έχει ζητήσει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής της διαδρομής.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντέπυ Γκολεμά εκμυστηρεύτηκε πως «ναι βέβαια και έχω αδικήσει, ασφαλώς. Άμα έχεις 30 χρόνια μια στήλη, 43 χρόνια είσαι στο επάγγελμα, δεν γίνεται να μην αδικήσεις. Και τηλέφωνα με έχουν πάρει και να με απολύσουν, δόξα τω Θεώ, προσπάθησαν. Το ευχάριστο είναι ότι η Γκολεμά δεν μπόρεσε να απολυθεί ποτέ, αυτό είναι ένα δεύτερο παράσημο για μένα».

«Νομίζω ότι ζήτησαν να απολυθώ πέντε φορές. Εγώ δημόσια βεβαίως και έχω παραδεχθεί το λάθος μου και συγνώμη έχω ζητήσει γιατί είναι ωραίο πράγμα να ζητάς συγνώμη. Τα παιδιά και οι συνάδελφοι που είναι από την άλλη όχθη νομίζουν ότι στρεφόμαστε εναντίον τους. Εγώ δεν στρέφομαι εναντίον τους, αν πω κάτι θα πω για την εκπομπή που κάνει ένα πρόσωπο. Εκεί είναι το λάθος που πρέπει να εντοπίσουν τα παιδιά».

«Εγώ δεν έχω κάτι με την Κατερίνα Καινούργιου ή την Φαίη Σκορδά για παράδειγμα, τις οποίες τις ξέρω και 100 χρόνια, αν θα πω κάτι θα είναι για την εκπομπή και την απόφαση να την αλλάξει ώρα . Δεν είναι δηλαδή προσωπικό» πρόσθεσε, επίσης, η Ντέπυ Γκολεμά στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ. «Μου έχει τύχει να με πάρουν τηλέφωνο έξαλλοι και να με βρίσουν, πολύ γνωστά μάλιστα πρόσωπα. Υπήρχε μια τεράστια διαμάχη με ένα πολύ μεγάλο όνομα της τηλεόρασης, για πάρα πολλά χρόνια, με πήρε όμως στην εφημερίδα του και… ησύχασε, ο Νίκος Χατζηνικολάου».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου