Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νόνη Δούνια ”Δεν αντιμετωπίζω την πολιτική ευκαιριακά ή επιπόλαια”

Η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά Νόνη Δούνια βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο για μια ξεχωριστή κουβέντα

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, η Νόνη Δούνια η  υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά Νόνη Δούνια βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο για μια ξεχωριστή κουβέντα που ξεκίνησε από την τοξικότητα της κοινωνίας αλλά και τη θέση της γυναίκας μέσα σε αυτήν. «έχουμε ακόμη δρόμο μέχρι το φύλο μας να μην έχει καμία επίδραση στην επιλογή μας σε θέσεις ευθύνης, στην αμοιβή ή την επιβράβευσή μας», μου είπε. «Είμαστε, όμως, εδώ για να τον διανύσουμε.

 

Προσωπικά, θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή», σημείωσε  στο newsbeast  ενώ για την υποψηφιότητά  της στις ευρωεκλογές τονίζει «Η Ευρώπη που θέλουμε και αξίζουμε είναι μια Ευρώπη, στην οποία η Ελλάδα θα έχει ισχυρή φωνή. Όπου τα αιτήματά μας θα ακούγονται και θα λαμβάνονται υπόψη. Είτε αφορούν πρωτοβουλίες, πόρους, δράσεις, προγράμματα, είτε πολιτικές. Ασφαλώς, είναι και μια Ευρώπη στην οποία θα υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης για το κοινό συμφέρον. Αλλά και η οποία θα διακρίνεται από μεγαλύτερη εγρήγορση στις σύγχρονες προκλήσεις, όπως η κλιματική αλλαγή και η τεράστια πρόοδος της τεχνολογίας.

 

Μια Ευρώπη που θα καταβάλλει μια ακόμα πιο συντονισμένη προσπάθεια στο μείζον θέμα του μεταναστευτικού και θα επιτύχει μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη, με την αντιμετώπιση και της διεθνούς μάστιγας της ακρίβειας. Τέλος, στην Ευρώπη που επιθυμούμε να έχουμε, είναι αναγκαίο να υπάρχουν οι ίδιες επαγγελματικές ευκαιρίες για τους νέους όλων των κρατών-μελών, καθώς και μια ισχυρή θέση για τις γυναίκες, χωρίς διακρίσεις κανενός είδους.

Εν κατακλείδι, χρειαζόμαστε μια Ευρώπη σύγχρονη, με γρήγορα αντανακλαστικά και οικονομικά ανταγωνιστική. Ταυτόχρονα, όμως, μια Ευρώπη πιο κοινωνική και πιο δημοκρατική» ειπε  και πρόσθεσε πως «Δεν αντιμετωπίζω την πολιτική ευκαιριακά ή επιπόλαια. Ασχολούμαι χρόνια με αυτή, με σοβαρότητα και συνείδηση του ότι εκπροσωπώ τους συμπολίτες μου θεσμικά. Μετά την εκλογή μου ως δημοτική σύμβουλος Πειραιά, με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, το 2019, εξελέγην η πρώτη γυναίκα βουλευτής της ΝΔ, στην απαιτητική περιφέρεια της Α’ Πειραιά και Νήσων. Τα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, εργάστηκα με απόλυτη αφοσίωση και συνέπεια»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου