Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Πανόπουλος: Η σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – “Πηγαίναμε για γάμο”

Μίλησε και για την επιθυμία να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια

Μια σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή έκανε ο Δημήτρης Πανόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στη Νάνσυ Παραδεισανού για το κανάλι της στο Youtube.

O Δημήτρης Πανόπουλος που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και πλέον είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση που είχε που παραλίγο να καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας αλλά και για την επιθυμία να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Αυτή την περίοδο δεν έχω τόσο έντονη προσωπική ζωή αλλά, κανονικά έχω προσωπική ζωή. Είχα μια σχέση πιο παλιά, αρκετά χρόνια, έληξε, και μετά μια άλλη σχέση που επίσης έληξε. Κάνω κυρίως σοβαρές σχέσεις. Η αλήθεια είναι ότι όταν αποχωρίζεσαι ανθρώπους που έχεις ζήσει μαζί τους, έχεις δεθεί μαζί τους και πρέπει να πεις αντίο, δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα του κόσμου, στενάχωρο είναι….

Θεωρώ ότι είναι άδικο για έναν άνθρωπο, όταν δεν είναι σε αυτό το χώρο να είναι στη δημοσιότητα καθαρά και μόνο γιατί είναι σε σχέση με κάποιον που είναι η δουλειά του αυτή. Δε θέλω να μιλάω για μια σχέση που έχω, γιατί θα πρέπει να μιλάω γι’ αυτή και όταν τελειώσει. Οπότε μου είναι δυσάρεστο… Είμαι 32 χρονών.

Η σχέση που είχα αρκετά χρόνια, και συζούσαμε, πηγαίναμε για γάμο. Η επόμενη σχέση ήταν μερικούς μήνες. Η σκέψη της οικογένειας και των παιδιών μου αρέσει. Νομίζω είναι θέμα timing, θα έρθει κάποια στιγμή χωρίς να το πιέζεις» αποκάλυψε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου