Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η δημόσια συγγνώμη του Πέτρου Νάζου – “Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να με βρίσει”

Δείτε τι συνέβη

Ο Πέτρος Νάζος, ιδιοκτήτης του Mykonos Live Tv, μίλησε στο “Happy Day” την Τετάρτη το πρωί και μεταξύ άλλων ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Ιωάννα Τούνη.

Χθες Τρίτη, προβλήθηκαν πλάνα στις ψυχαγωγικές εκπομπές που είχε τραβήξει από μια φωτογράφηση που έκανε η influencer, σε βίλα που μένει στη Μύκονο, για τα ρούχα της και η επιχειρηματίας ξέσπασε εναντίον του όταν ενημερώθηκε για το συμβάν.

 

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: “Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις και ζητάς και τον λόγο;”

 

Ο δημοσιογράφος είπε λοιπόν σήμερα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή:

“Πριν κάποια χρόνια όταν η Ιωάννα Τούνη δεν ήταν ακόμα γνωστή είχε έρθει στο νησί και την είχαμε φωτογραφήσει γιατί τότε είχαμε μια ενότητα με τα καλύτερα μαγιό της σεζόν. Όταν ανέβασα το βίντεο είχε φτάσει το μισό εκατομμύριο σε μισή μέρα. Τότε λοιπόν την είχα πλησιάσει και την είχα ρωτήσει αν θα ήθελε να γράψω το όνομά της και μου είχε πει ότι δεν είναι γνωστή. Εκείνη την εποχή ήθελαν πολλά άτομα να μου δώσουν λεφτά, μόνο και μόνο για να μπουν στο κανάλι μου. Ακόμα και σήμερα είναι το μοναδικό κανάλι που έχει τέτοια πρόσωπα, παγκοσμίως γνωστά”.

Και πρόσθεσε:

“Με την Ιωάννα Τούνη έχουμε κάνει άπειρα βίντεο και συνεντεύξεις και καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχει επωφεληθεί από αυτό το πράγμα. Το φάουλ που έκανα εχθές και είπα να βάλουν ένα Α για ακατάλληλο, το είπα χαριτολογώντας. Την Ιωάννα την έχω αποθεώσει όλα αυτά τα χρόνια. Ένας καλός μου φίλος τη βρήκε στα Ματογιάννια και το συζήτησε μαζί της. Είχε δίκιο και ζητάω συγγνώμη για το σχόλιό μου. Δεν είμαι ένας δημοσιογράφος που θα βάλει μεγάλους τίτλους ή θα κράξει. Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να με βρίσει τηλεφωνικά. Το να με βρίζει έτσι ενώ έχει επωφεληθεί όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου