Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: “Θα μπορούσα να διδάσκω στο TV Queen”

“Θα μου άρεσε να βρεθώ σε μια κριτική επιτροπή”

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε σε εκδήλωση για κατοικίδια ζώα όπου έδωσαν το παρών πολλοί Έλληνες celebrities και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που ήταν εκεί.

“Μου έχουν γίνει προτάσεις για πάνελ, το έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να λειτουργήσω καλά. Ίσως έναν πιο ειδικό ρόλο, με κάποια θέματα που να έχουν να κάνουν με αθλητισμό ίσως. Αλλά για να είμαι σε ένα πάνελ και να σχολιάζω γενικά, δεν μου είναι εύκολο. Θα μπορούσα να διδάσκω στο TV Queen. Με όλη αυτή την εμπειρία που έχω αποκομμίσει όλα αυτά τα χρόνια από όλα αυτά που έχω κάνει στην τηλεόραση και γενικά στη δουλειά μου, θα μου άρεσε να βρεθώ σε μια κριτική επιτροπή” είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Όταν τον ενημέρωσαν ότι το “TV Queen” ολοκληρώνεται πρόωρα, ο Γιάννης Σπαλιάρας απάντησε:

“Ναι; Άρα δεν πήγε καλά, ε; Εντάξει, τι να πούμε;”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version