Showbiz

O Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε “διαμαντένιος”: Όσα έγιναν στην απονομή για τον δίσκο του με τίτλο “22”

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την λαμπερή βραδιά

Μια λαμπερή βραδιά διοργάνωσε η Paniκ Records χθες το βράδυ στο Ζάππειο Μέγαρο, προς τιμήν του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς ο δίσκος του τραγουδιστή με τίτλο «22» έγινε διαμαντένιος.

Το album «22» περιλαμβάνει 22 τραγούδια και μετρά συνολικά πάνω από 126 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 280 εκατομμύρια YouTube views.

Μάλιστα, το parapolitika.gr ήταν εκεί και κάλυψε το γεγονός.

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην εσωτερική φλόγα και την αγάπη του Κωνσταντίνου Αργυρού για τη μουσική, που τον κάνουν να δημιουργεί και να σπάει ρεκόρ.

Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και ευχαρίστησε τη δισκογραφική του εταιρεία, όλους τους συντελεστές και συνεργάτες του album, το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξή του, αλλά και την οικογένειά του φυσικά, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του.

Τη βραδιά παρουσίασε η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη. Παράλληλα, εκτός από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, βραβεύτηκαν όλοι οι συντελεστές του δίσκου, αλλά και εκπρόσωποι των ραδιοφωνικών σταθμών, που και αυτοί με τη βοήθειά τους συντέλεσαν στη μεγάλη προώθηση των τραγουδιών του δίσκου.

Τραγούδια του «22» παρουσιάστηκαν μέσα από μία ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη, ανάμεσα στον γνωστό DJ και παραγωγό Display στα decks, το φωνητικό σύνολο Arioso και με τη συνοδεία βιολιών και τσέλο.

 

*Του Κωνσταντίνου Τσακίρη / Δημοσιεύθηκε στο parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version