Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Καινούργιου: “Συμφιλιωθήκαμε, δεν θέλω να πάρω πίσω τη δήλωσή μου”

“Θέλω εδώ και πολύ καιρό να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου”

Στην κάμερα του “I Love Σουκου” μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το τηλεοπτικό του μέλλον, την Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου, που οι κόντρες τους έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα.

“Κι εγώ θέλω να συνεχίσω με τη Φαίη, αλλά δεν ξέρω τι θα έρθει. Αρκεί να το θέλει η Φαίη σε όποιο κανάλι θα είναι” είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και συνέχισε για την Κατερίνα Καινούργιου:

“Τα βρήκαμε… Οκ. Δεν υπήρχε καμία συνομιλία, είπε αυτά που είπε στον αέρα, είπα κι εγώ αυτά που είπα κι όλα καλά. Όλα θα τα σκεφτώ (σ.σ. αν μου γίνει πρόταση για την εκπομπή της). Συμφιλιωθήκαμε, αλλά δεν είναι ότι θα βγούμε για ποτό να κάνουμε και παρέα και να γίνουμε φίλοι. Είναι καλό που δεν είμαστε οχτροί, ως εκεί. Από εκεί και πέρα εγώ έχω κάνει μία δήλωση και δεν θέλω να την πάρω πίσω”.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για κόντρα με Λάμπρο Κωνσταντάρα: “Να τελειώνει όλο αυτό, δεν κρατάω κακία σε κανέναν”

 

“Θέλω εδώ και πολύ καιρό να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, αλλά δεν έχει σημασία τι θέλουμε εμείς, πρέπει να θέλουν κι αυτοί που μπορούν και να το κάνουν” πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στο τέλος ο δημοσιογράφος σημείωσε πως δεν συμφώνησε καθόλου με όσα είπε ο Χρήστος Δάντης για τον Τριαντάφυλλο.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου