Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γενέθλια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή – Η συγκίνησή της και τα δάκρυα στο πλατό του “Happy Day”

Οι ευχές από την μητέρα της και τα παιδιά της την “λύγισαν” – Δείτε το βίντεο

Το πρωί της Παρασκευής 31/5 η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πλατό του “Happy Day“.

Όπως και κλαθε χρόνο, οι συνεργάτες της, τής είχαν ετοιμάσει ένα εορταστικό κλίμα για να της ευχηθούν και να σβήσει τα κεράκια της.

“Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη. Λέω ότι δεν πρέπει να λέω κάθε φορά τα ίδια αλλά είναι μεγάλη χαρά να ξεκινάει η μέρα σου έτσι. Ήρθατε και στο καμαρίνι να μου ευχηθείτε και μου είπατε «να χαίρεσαι την οικογένειά σου» κι εσείς είστε η τηλεοπτική μου οικογένεια, η δεύτερη οικογένειά μου” είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Θυμάμαι που ερχόμουν για πρεμιέρα έγκυος 5 μηνών κι έλεγα πού πάω…”

 

“Έχουμε χτίσει μία πολύ όμορφη σχέση, είναι αυτό που λέμε: μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και διάβασε τις ευχετήριες κάρτες των παιδιών της, που της αφιέρωσαν συγκινητικά λόγια αγάπης.

Αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρακολούθησε το βίντεο-έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της, όπου άκουσε ευχές από τη μητέρα και τα παιδιά της, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της μπροστά στην κάμερα.

“Σας ευχαριστώ που μου κάνετε τη μέρα μου ξεχωριστή από την αρχή. Αυτό που μένει είναι η αγάπη που μας δένει, η θετική διάθεση υπάρχει ήδη πριν ανοίξει η κάμερα” σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και έδωσε πάσα για να ξεκινήσει η κανονική ροή της εκπομπής.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου