Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας για Ολυμπιακό: “Έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά αγκαλιά με τα παιδιά μου”

“Τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός είναι μοναδικά”

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη την εκπομπή του με την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού στον χθεσινό τελικό του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο παρουσιαστής φόρεσε το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας που πέτυχε την νίκη και χάρισε στους φιλάθλους της ομάδας ατελείωτη χαρά και συγκίνηση.

“Το έζησα και αυτό. Εγώ ήμουν Ολυμπιακός από μικρός. Πήγαινα από πιτσιρικάς όταν είχαμε έδρα το ΟΑΚΑ. Πήγαινα παράνομα σε θέσεις που είχαν βγάλει τα καθίσματα. Με χιόνια με κρύο, μόνος μου, δεν έχανα ματς. Ήμουν ο οπαδός που όταν έχανε ο Ολυμπιακός στεναχωριόμουν και ήθελα πάντα να χάνουν οι ελληνικές ομάδες. Αυτό που έζησα χθες με τα παιδιά μου… που έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά με τα παιδιά μου. Τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός είναι μοναδικά. Το λέω και ανατριχιάζω” εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε επίσης: “Πάμε Δανάη”: Ο πανηγυρισμός της Δανάης Μπάρκα για την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού

 

“Πήγα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερένταση και την αδρεναλίνη. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Αυτό το χθεσινό… Πραγματικά αφήστε τα καφριλίκια και τα οπαδικά. Στο ποδόσφαιρο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Αυτές είναι αλήθειες. Το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Γράφτηκε ιστορία για την Ελλάδα” τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε ακόμη:

“Κόκκινο” το “Happy Day” – Κώστας Φραγκολιάς: “Και χάρη σας έκανα που ήρθα σήμερα”

Δημήτρης Μάρκος: Ξεσπά σε κλάματα μετά το γκολ του Ολυμπιακού

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου