Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

H Χρύσα Μιχαλοπούλου στο “Ταμπού” του Αντρέα Γεωργίου

Δείτε το ρεπορτάζ

Μια νέα μεγάλη παραγωγή με τίτλο «Ταμπού» ετοιμάζει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Αντρέας Γεωργίου για λογαριασμό του Mega, όπου πρωταγωνίστρια θα είναι μια πολύ γνωστή ηθοποιός.

Ο λόγος για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, στην οποία πρότεινε πρωταγωνιστικό ρόλο ο γνωστός πρωταγωνιστής, σκηνοθέτης και παραγωγός για τη νέα του σειρά. Εκείνη τον αποδέχτηκε, καθώς φαίνεται πως πλέον νιώθει έτοιμη να αφιερώσει λιγότερες ώρες στο μοναχογιό της Κίμωνα, καρπό του έρωτά της με το σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το «Ταμπού» είναι ένα ψυχοκοινωνικό θρίλερ με αστυνομικές προεκτάσεις, που εξελίσσεται στα Γιάννενα.

«Ξεκινήσαμε γυρίσματα, ήμασταν αυτήν τη βδομάδα στα Γιάννενα, πήγαμε στα Τζουμέρκα, στα Ζαγοροχώρια. Είμαι γεμάτος από εικόνα. Είναι ένα αστυνομικό μυστηρίου, που έχει και την ερωτική βάση, γιατί με τη Βάνα αυτό κάνουμε τόσα χρόνια. Είναι ένα σίριαλ με πολλούς νέους ηθοποιούς, καινούριες φάτσες, πολύ ταλαντούχα παιδιά» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Αντρέας Γεωργίου.

Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκονται τρία αδέλφια. Ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας συντηρητικός πανεπιστημιακός, παντρεμένος με την Κατερίνα Μισιχρόνη και έχουν δύο παιδιά, ένα γιο 21 χρόνων και μία κόρη 8 ετών. Η σύζυγός του συνάπτει σχέση με έναν από τους αδελφούς του και το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίγεται όταν γίνεται η αποκάλυψη.

Ο ίδιος ο Μπεγνής είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους αδελφούς του θα είναι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 29/5/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου