Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Έτσι τον “πέταξε” εκτός εταιρίας η Βάσω Μαζωνάκη – “Η μεταβίβαση έγινε εν αγνοία του”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Σε δικαστική διαμάχη βρίσκονται τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Βάσω Μαζωνάκη.

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν ειπωθεί από τη μέρα αποκαλύφθηκε η είδηση.

Πολύς κόσμος, που τους γνωρίζει, έχει μιλήσει στις τηλεοπτικές εκπομπές για τα δύο άλλοτε αγαπημένα αδέρφια, που πλέον δεν έχουν επαφές.

Ο Άγγελος Βουράκης την Τετάρτη το μεσημέρι στο “Fay’s Time” αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο που είχε κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Βάσω Μαζωνάκη και το οποίο είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή επικρατεί αυτή η κατάσταση.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης: Η νέα ανακοίνωση για την διαμάχη με την αδερφή του

 

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Άγγελος Βουράκης, με το συγκεκριμένο πληρεξούσιο, η Βάσω Μαζωνάκη “πέταξε” τον Γιώργο Μαζωνάκη εκτός εταιρίας που διαχειρίζεται το ακίνητο στη Μύκονο, παίρνοντάς του 5% η ίδια και 5% ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

“Το ακίνητο ανήκει στην εταιρία, είναι ιδιοκτησία της εταιρίας. Ούτε στον Γιώργο Μαζωνάκη ανήκει ως φυσικό πρόσωπο, ούτε στην αδερφή του ως φυσικό πρόσωπο. Όποιος έχει τις μετοχές τις εταιρίας, έχει και το ακίνητο. Τον Αύγουστο του 2023 ο Γιώργος Μαζωνάκης φέρεται να μεταβίβασε το ποσοστό του, 5% στην αδελφή του και 5% στον κύριο Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, λοιπόν, φέρεται να μην έχει συναινέσει ποτέ να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό. Υπήρχε ένα πληρεξούσιο του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδερφή του που της επέτρεπε να τον εκπροσωπεί σε όλα. Φέρεται η αδερφή του να έκανε χρήση του πληρεξουσίου. Τυπικά ήταν καλυμμένη. Φέρεται να χρησιμοποίησε το πληρεξούσιο, να έγινε η μεταβίβαση των μετοχών, εν αγνοία του Γιώργου Μαζωνάκη” είπε ο Άγγελος Βουράκης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου