Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ετεοκλής Παύλου σε Ελένη Χατζίδου: “Τι υπονοούμενα είναι αυτά που πετάς;”

Τι συνέβη;

Η παρέα του “Breakfast @ Star” άνοιξε συζήτηση περί γυμνισμού, με αφορμή τη σχετική κουβέντα που είχαν χθες ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Μεταξύ άλλων, αναρωτήθηκαν εάν είναι προτιμότερο να κάνει κανείς γυμνισμό με φίλους ή με άγνωστο κόσμο, προκειμένου να νιώσει πιο άνετα.

“Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου γενικά. Η αλήθεια είναι ότι όντως, όταν είσαι μεταξύ αγνώστων, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά, όταν είσαι μεταξύ φίλων, ίσως υπάρχει ένα μικροκράτημα, μία μικροντροπή για δευτερόλεπτα” είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

“Ρε παιδιά, αν είσαι και ο άλλος γυμνός απέναντι, αφού είναι φίλος σου, τι να ντραπείς; Με το να είναι ο άλλος ντυμένος εκεί είναι το περίεργο” σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.

“Πάντως, αν βρισκόμασταν όλοι γυμνοί σε μία παραλία, θα σας έβλεπα με άλλο μάτι. Θα γελούσα, δεν ξέρω” πρόσθεσε η τραγουδίστρια, με τον Ετεοκλή Παύλου να παραξενεύεται με τη συγκεκριμένη ατάκα.

“Τι άλλο μάτι, ρε Ελένη; Γιατί θα γελούσες; Τι υπονοούμενα είναι αυτά που πετάς;” ρώτησε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής, με την Ελένη Χατζίδου και τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου