Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Η νέα ανακοίνωση για την διαμάχη με την αδερφή του

Δείτε την ανακοίνωση

Σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω, βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης για την περιουσία τους.

Χθες, Δευτέρα 27 Μαΐου, οι δυο πλευρές κατέθεσαν νομικό σημείωμα με τις απόψεις τους για όσα ακούστηκαν/συζητήθηκαν στα ασφαλιστικά μέτρα του τραγουδιστή στην αδερφή του.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Θεόδωρος Μαντάς με ανακοίνωσή του ανέφερε:

“Ολοκληρώθηκε σήμερα, δια της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική. Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς”.




 

Δείτε επίσης: 

Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: “Με στεναχωρούν αυτά που μαθαίνω για τα τέρατα που κάνει στην πίστα”

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλες οι λεπτομέρειες για την εταιρεία και το σπίτι στη Μύκονο που έφερε τη ρήξη στη σχέση με την αδελφή του

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version