Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ζέτα Θεοδωροπούλου: “Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει…”

“Ο δυνατός ο άντρας ξέρει και μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη του”

Οριστικός είναι ο χωρισμός της Ζέτας Θεοδωροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, όπως είπε και η ίδια πριν από λίγες μέρες στην κάμερα της “Super Κατερίνα”.

Η παίκτρια του “My Style Rocks” έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με ένα κείμενο, που ίσως παρουσιάζει και τον λόγο που οδήγησε σε αυτόν τον χωρισμό.

“Όταν ένας άντρας απατήσει τη γυναίκα του, σημαίνει ότι δεν ήταν αρκετά δυνατός για να είναι δίπλα της… Γιατί ο δυνατός ο άντρας ξέρει και μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη του και να μην ενδίδει σε πειρασμούς. Ο αδύναμος, όμως παρασύρεται που σημαίνει ότι δυνατή ήσουν πάντα εσύ και αυτό είναι αρκετό!”.

“Είμαι στη φάση τώρα που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Τα καλύτερα έρχονται. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν και μου το οφείλω και το οφείλω φυσικά και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά. Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Δεν αλλάζει κάτι. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ποτέ πορεία ως γονείς. Εμείς θα είμαστε για πάντα γονείς, αυτό δεν αλλάζει. Δεν αλλάζει τίποτα. Ό,τι έχω πει, αναρτήσει και δηλώσει (για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη) ήταν αληθινό, μέσα από την καρδιά μου και δεν αλλάζει. Αλλάζουν οι συγκυρίες και οι καταστάσεις. Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως άνθρωπο, γιατί είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα γίνεται μοτίβο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πλέον κοιτάει μπροστά” είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου