Showbiz

Σάκης Ρουβάς: “Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου”

“Ο δρόμος μου ήταν αυτή η φωνή που έχουμε μέσα μας, θέλει ησυχία να την ακούσεις”

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος χθες το βράδυ στο “The 2night show” και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ζωή του, την καριέρα του, την οικογένειά του και τις δυσκολίες που πέρασε.

Ο Σάκης Ρουβάς αρχικά θυμήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την συνέντευξη που είχαν κάνει το 2005, όταν εκείνος βρισκόταν στην Αμερική για να τελειοποιηθεί ως καλλιτέχνης.

“Όσο ζούσα στην Αμερική είχαν την ευκαιρία να κάνω μαθήματα υποκριτικής με τον Howard Fine, έμαθα πολλά” είπε ο pop star ενώ όταν ρωτήθηκε πώς καταφέρνει και είναι τόσο πειθαρχημένος στη ζωή του, ο ίδιος τόνισε:

“Εκτός από τον Σάκη Ρουβά, υπάρχει και ο Αναστάσιος, νομίζω ότι αυτός είναι πιο σημαντικός, τον φροντίζω περισσότερο… Ο δρόμος μου ήταν αυτή η φωνή που έχουμε μέσα μας και μας καθοδηγεί, θέλει ησυχία να την ακούσεις”.




Τα πρώτα χρόνια στην Κέρκυρα, τα όνειρα, η δυσλεξία και ο πρωταθλητισμός

“Όταν ήμουν μικρός, ήθελα να γίνω αστροναύτης, κοίταζα τα αστέρια και το φεγγάρι… Δεν διάβαζα καθόλου. Ήμουν δυσλεκτικός. Είχα μεγάλο πρόβλημα με το σχολείο και τα μαθήματα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου το σχολείο, ταξίδευε αλλού το μυαλό μου” είπε γυρνώντας τον χρόνο πίσω ο Σάκης και συνέχισε μιλώντας για τη διαδρομή του:

“Έκανα πρωταθλητισμό από 9 ετών στην ενόργανη γυμναστική… Το σχολείο είναι μία βάση για να ξεκινήσεις αλλά δεν είναι ο μόνος δρόμος”.







Όταν ρωτήθηκε αν κάποιο από τα παιδιά του είναι μελετηρό, ο Σάκης παραδέχτηκε με χιούμορ:

“Κανένα από τα παιδιά μου δεν χαίρεται με το διάβασμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που λέει, «να γυρίσω σπίτι να διαβάσω μαθηματικά και φυσική»… Το σημαντικό είναι να βρεις τον εαυτό σου, να διαπιστώσεις τι αγαπάς πραγματικά, αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις”.

Για την πατρότητα είπε:

“Δεν είμαι αυστηρός ως μπαμπάς. Προσπαθώ να βάζω κάποια όρια, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο, αυτό δεν το πετυχαίνω συχνά”.

Σε ερώτηση για το πως ξεκίνησε, ο Σάκης Ρουβάς απάντησε:

“Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πουλάω κεριά για την Ανάσταση στην Κέρκυρα. Ήμουν 8, 9… Μετά πήγα σε νυχτερινό σχολείο και δούλευα σε γκαράζ αυτοκινήτων. Ήμουν συμμαθητής με τη μαμά μου γιατί δεν είχε τελειώσει το Λύκειο και το τελειώσαμε μαζί… Δούλεψα σε σιδεράδικο… Μετά σε ένα μπαρ και μετά ξεκίνησα να τραγουδάω. Πάντα όμως έκανα πρωταθλητισμό”.




 

“Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου”

Αναφερόμενος στον χωρισμό των γονιών του όταν ήταν 12 ετών, ο Σάκης Ρουβάς είπε:

“Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία”.

“Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε”

Είκοσι χρόνια μετά, ο Σάκης Ρουβάς δείχνει να είναι το ίδιο ευτυχισμένος στο πλευρό της Κάτιας Ζυγούλη. Όπως τόνισε:

“Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα”.

Όταν ο Αρναούτογλου τον ρώτησε αν είναι ζηλιάρης, απάντησε με ειλικρίνεια:

“Η ζήλεια είναι για μένα ο φόβος μην χάσω τον Άλλον. Συνδεόμαστε και επενδύουμε πολύ στους ανθρώπους οπότε η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα”.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version