Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: “Με τρομάζουν τα social media γιατί ο καθένας μπορεί να λειτουργήσει αισχρά, χυδαία και κακοποιητικά”

Η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου,, μεταξύ άλλων, μίλησε μεταξύ άλλων, για τον δήμο της γειτονιάς της

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία την Τετάρτη 23/5 βρέθηκε σε εκδήλωση για τα 90χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Περιστερίου.

Η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου,, μεταξύ άλλων, μίλησε μεταξύ άλλων, για τον δήμο της γειτονιάς της, ενώ αναφέρθηκε και στα social media, τονίζοντας ότι είναι κάτι που την τρομάζει, αφού ο καθένας μπορεί να πει και να κάνει ότι θέλει εκεί.

«Με τρομάζουν πολλά πράγματα που είναι φαινόμενα της εποχής μας. Η βία, η αγριότητα και με όλο αυτό που συμβαίνει στα social. Είναι μια άλλη γειτονιά που η διαφορά είναι ότι είναι απρόσωπη, οπότε ο καθένας μπορεί να κάνει ότι τρέλα θέλει και να λειτουργήσει αισχρά, χυδαία και κακοποιητικά. Αυτό παλαιότερα δεν συνέβαινε», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version