Showbiz

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κινείται νομικά κατά συγγενικού του προσώπου

Δείτε τις πληροφορίες

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προχώρησε στην απόφαση να κινηθεί νομικά κατά συγγενικού του προσώπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Happy Day”, ο τραγουδιστής έχει καταθέσει ήδη ασφαλιστικά μέτρα, γεγονός που έγινε γνωστό από το γραφείο του ποινικολόγου Θεόδωρου Μαντά.

Η αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη, Βάσω, είναι σύμφωνα με πληροφορίες το στενό συγγενικό πρόσωπο με το οποίο έχει δικαστική διαμάχη.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν επί χρόνια μάνατζερ του τραγουδιστή και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Η ανακοίνωση του ποινικολόγου, Θεόδωρου Μαντά

“Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο! Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς. Έπεται συνέχεια…”.




Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του δημοφιλούς τραγουδιστή, μίλησε σχετικά στο “Πρωινό” και αποκάλυψε ότι υπήρξε και στο παρελθόν σχετική διαμάχη.

“Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015” ανέφερε το συγκεκριμένο πρόσωπο στον Θάνο Βάγιο και συνέχισε:

“Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version