Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά για Σίσσυ Χρηστίδου: “Αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, αυτό ήταν…”

“Εγώ αυτό θα έπαιρνα σαν μήνυμα”

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο “Fays Time” σχολίασαν το βιντεάκι που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media της δείχνοντάς την να τραγουδάει τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε:

“Επειδή παρακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram πάρα πολύ, το τελευταίο διάστημα σίγουρα ανεβάζει 2-3 τραγούδια από το αυτοκίνητο και είναι πραγματικά απολαυστική και φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της. Και στα καλύτερά του ένας άνθρωπος είναι για εμένα όταν αισθάνεται καλά ο ίδιος. Όχι επειδή επαγγελματικά σου έχει γίνει κάτι καλό, όχι για τα προσωπικά. Αυτή η χαρά που βγάζει και η ηρεμία δεν την είχε τα προηγούμενα χρόνια, προφανώς και για άσχημους λόγους που της έχουν συμβεί. Είναι πιο ενεργή στο Instagram, έχει όρεξη, ανεβάζει τραγούδια”.

 

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: “Μπορώ να τελειώσω σε 1 μέρα μια ιστορία με φιλικές σχέσεις, με συνεργασίες και με έρωτες”

 

Και πρόσθεσε:

“Αν ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, αυτό ήταν ότι δεν την πειράζει πια ούτε αυτό το κομμάτι και δεν τη στενοχωρεί όπως παλιά. Εγώ αυτό θα έπαιρνα σαν μήνυμα. Δε μπορεί να μην σκέφτεσαι τα λόγια. Δε μπορεί να μη σκέφτεσαι εκείνη την ώρα ότι είναι ένα τραγούδι του Μαραντίνη”.

 

Δείτε ακόμη: “Είναι ρετσινιά, η Σίσσυ Χρηστίδου θα ήταν καλό να τη βγάλει από πάνω της”

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου