Showbiz

Λάκης Γαβαλάς για την λεκτική επίθεση από τους μοναχούς: “Μάθαμε ότι αυτοί είναι απατεώνες, ότι κάνουν εμπορία όπλων”

“Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς η εκκλησία εμπορεύεται πράγματα και αυτό είναι το άσχημο της υποθέσης”

Μια ανεξήγητη επίθεση δέχθηκε πριν από λίγες μέρες ο Λάκης Γαβαλάς στο αεροδρόμιο και την έκανε γνωστή αφού την κατέγραψε με το κινητό του.

Ο σχεδιαστής μίλησε σε εκπομπές για το απαράδεκτο συμβάν, στο οποίο τρεις Ρώσοι μοναχοί του έκαναν λεκτική επίθεση για την σεξουαλικότητά του, με τον έναν να τον ρωτά αν είναι γυναίκα ή άνδρας.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου”, λίγες μέρες αργότερα, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε:

“Αυτή τη στιγμή, έχω παιδιά στη σχολή που είναι no gender, γιατί μόδα κάνουμε και δεν υπάρχει gender για μένα. Άρα αυτό το υποτιθέμενο bullying που λένε σήμερα ή τη βία, είτε είναι σωματική, είτε είναι λεκτική, την έχω ζήσει και προσπεράσει. Για μένα είναι ένα σκηνικό, γιατί έτσι είναι η ζωή μου, να προσπερνάω τα θέματα που δεν θέλω να με αγγίξουν”.

 

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: “Δεν έχω ερωτευτεί παράφορα, πόνεσα, αλλά ξεπόνεσα με μια τσάντα Hermes”

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

“Αν βλέπεις ένα κορίτσι με piercing και ένας ιερέας της λέει “πώς είσαι έτσι;” ή σε άλλο αγόρι λέει ότι είναι σαν κορίτσι, μπορεί να το πληγώσει”.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ποινικό μητρώο του ενός εκ των τριών που δέχτηκε την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εκκλησία online, ο μοναχός που έβρισε τον Λάκη Γαβαλά έχει ποινικό μητρώο, καθώς στο παρελθόν ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

 

Δείτε ακόμη: Λάκης Γαβαλάς: “Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι λέμε ότι θέλουμε παιδιά”

 

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε:

“Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που καλύπτονται από πράγματα. Ο μαφιόζος καλύπτεται από ένα ωραίο πούρο, ένα ωραίο αμάξι και μια ωραία γυναίκα δίπλα του. Αυτό είναι άλλο θέμα και άλλο να προσεύχεσαι μπροστά σε μια εικόνα. Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς η εκκλησία εμπορεύεται πράγματα και αυτό είναι το άσχημο της υποθέσης. Μάθαμε ότι αυτοί είναι απατεώνες, ότι κάνουν εμπορία όπλων”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version