Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κώστας Νικούλι: “Θα συμμετέχω στη σειρά, Οι Αθώοι. Είναι ένα πρότζεκτ 16 επεισοδίων και θα ξεκινήσουμε γυρίσματα…”

«Δεν θα συνεχίσω τη δεύτερη σεζόν στη σειρά, Η παραλία. Έχω άλλα πράγματα που τρέχουν για την επόμενη σεζόν», είπε αρχικά για τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ1

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ελένη, βρέθηκε ο Κώστας Νικούλι και μιλά για την επαγγελματική του πορεία αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια στη μικρή οθόνη.

«Δεν θα συνεχίσω τη δεύτερη σεζόν στη σειρά, Η παραλία. Έχω άλλα πράγματα που τρέχουν για την επόμενη σεζόν», είπε αρχικά για τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ1.

«Έβλεπα ότι αυτή η ταχύτητα με φθείρει και δεν με αφήνει να απολαύσω άλλα πράγματα. Ισχύει και με την τηλεόραση και με το θέατρο. Ο βασικότερος λόγος ήταν να βρω το κέντρο μου, να απολαύσω τη ζωή. Από εκεί και πέρα, προέκυψαν επαγγελματικές επιλογές που ήταν προτεραιότητες. Όταν υπάρχει εσωτερική ηρεμία μπορεί να υπάρξει και επιλογή στα επαγγελματικά! Το θέμα είναι ότι από το ποιόν της δουλειάς που θα κάνεις, από εκεί θα υπάρξει συνέχεια ή όχι. Αν δώσεις προσοχή σε ένα πρότζεκτ, από εκεί έρχεται και η συνέχεια. Μέχρι τώρα με έχει πάει πολύ καλά».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε και τα μελλοντικά του σχέδια και τη σειρά που θα συμμετέχει στο Μεγάλο Κανάλι.

«Είναι η τηλεοπτική μεταφορά του διηγήματος Ο Κατάδικος που ονομάζεται Οι Αθώοι. Είναι σε σκηνοθεσία του κ. Κουτελιδάκη και το σενάριο είναι της Ελένης Ζιώγα. Είναι ένα πρότζεκτ 16 επεισοδίων, θα ξεκινήσουμε γυρίσματα αρχές Ιουλίου οπότε θα πάρει 9 μήνες γύρισμα».

«Υπάρχει ένας βασικός στόχος. Να είμαι υγιής σωματικά και ψυχικά, να απολαμβάνω τη ζωή μου. Πολλές φορές πιεζόμαστε με βάση αυτό που τρέχει εκείνη την περίοδο. Πολλές φορές δεν έχουμε τον έλεγχο πάνω σε αυτό και εκεί έρχεται η πίεση και η αίσθηση του δεν περνάω καλά. Δεν ήταν ότι ήταν μαύρη η ζωή μου αλλά κατάλαβα ότι δεν είμαι παραγωγικός με αυτόν τον τρόπο. Εντόπισα τι είναι αυτό που με δυσκολεύει και προσπάθησα να το αλλάξω. Να κάνω αυτό που θέλω, χωρίς να λέω “ναι” σε κάτι που θέλει ο άλλος. Είμαστε μιμητικά όντα, οπότε τα άγχη, τις δυσκολίες που βλέπουμε από τους γονείς μας, ξέρουμε ότι αυτή είναι η λειτουργία για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής. Χωρίς το ρίσκο δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τίποτα. Με αυτόν τον τρόπο βάζουμε κάποιους στόχους. Αν είμαι εγώ καλά, τα πράγματα έρχονται καλά σε όλους τους τομείς».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου