Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά για Σεργουλόπουλο: “Εγώ αισθάνθηκα αμήχανα, που δεν είναι κολλητή μου η Μπακοδήμου”

“Μου φάνηκε άκομψο, ίσως να το έκανε και για τον εαυτό του γιατί ήταν δίδυμο”

Η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο “Fays Time” κατά την διάρκεια της συζήτησης για την παρουσίαση της Eurovision 2024 και τα λάθη που έγιναν, σχολίασε το γεγονός πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέσυρε από το παρελθόν το λάθος που είχε κάνει το 2007 η Μαρία Μπακοδήμου.

“Μου φάνηκε άκομψο γιατί κι εμείς εδώ στην εκπομπή αναφερθήκαμε σε παλιότερα λάθη. Όλοι κάνουμε λάθη. Να βάλουμε στη γωνία έναν άνθρωπο επειδή έχει κάνει ένα λάθος; Το θέμα είναι τι λες μετά και πως το αντιμετωπίζεις. Δηλαδή, κι εμείς είχαμε σχολιάσει για την Μπακοδήμου γιατί είχε γίνει ένα λάθος παλιότερα. Εκείνη την ημέρα όταν πήγαμε να αναφερθούμε στο συγκεκριμένο, δεν είπε κανείς το όνομα και δεν αναφερθήκαμε συγκεκριμένα και λίγο το προσπεράσαμε γιατί είναι άκομψο βάσει μίας επικαιρότητας να πας πίσω και να επαναφέρεις κάτι. Και είδα ότι το έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή του” είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

“Εγώ αισθάνθηκα αμήχανα, που δεν είναι κολλητή μου η Μπακοδήμου. Είπα να μην το αναφέρω στη γυναίκα αυτό, θα ήταν εφιάλτης αυτό που έζησε… Πόσω μάλλον που το είπε ο Φώτης, ο οποίος έχει άλλα φίλτρα και είναι πολύ σωστά, προστατευτικά και σκέφτεται και την άλλη πλευρά. Μου έκανε εντύπωση, αλλά ίσως να το έκανε και για τον εαυτό του γιατί ήταν δίδυμο” συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου