Showbiz

Νάνσυ Αντωνίου: Αντέδρασε για την αποκάλυψη Λιάγκα – “Το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο”

Δείτε το απόσπασμα

Η Νάνσυ Αντωνίου, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το πρωί της Παρασκευής, εξέφρασε την αντίδρασή της για τον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας χειρίστηκε το θέμα του Δημήτρη Σταρόβα χθες στο “Πρωινό”.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την αποκάλυψη που έκανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και η οποία αφορούσε στην κρίση που είχαν περάσει πρόσφατα ο Δημήτρης Σταρόβας και η Άννα Σταθάκη.

“Να πω κάτι λίγο; Διάβαζα τους τίτλους για τον Δημήτρη Σταρόβα και είχε έναν τίτλο ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε κάτι σε σχέση με εκείνον και την Άννα, ότι δεν ήταν καλά. Του το είχε πει ο Δημήτρης” είπε αρχικά η Νάνσυ Αντωνίου.

“Με όλο τον σεβασμό, κύριε Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο, αν ήταν καλά στη σχέση του με τον άνθρωπό του. Με όλο τον σεβασμό” τόνισε χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός.

“Μου στέλνουν πολλά μηνύματα για περαστικά για τον Δημήτρη, να σας πω ότι τα πράγματα είναι σταθερά. Χθες τον επισκέφτηκα κιόλας στο νοσοκομείο, όλα καλά, περιμένουμε. Είναι εκεί και η Άννα, αυτό το Άγιο πλάσμα, 24 ώρες το 24ωρο” σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Πάρα πολύ ευγενική η Νάνσυ Αντωνίου, εγώ θα το χαρακτήριζα epic fail αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας” παρατήρησε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου στο “Breakfast @ Star” της Παρασκευής, όπου προβλήθηκε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version