Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λένα Δροσάκη: “Κατά τη διάρκεια του MeToo υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου”

“Το αποτέλεσμά του στην Ελλάδα δεν έχει κριθεί ακόμα”

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο πλατό του ¨Πρωινό Σουσου” και μίλησε για το κίνημα του “MeToo” στην Ελλάδα και για τη διαχείριση του διαζυγίου της, σε σχέση με το γιο της.

“Το αποτέλεσμα του metoo στην Ελλάδα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το καλό είναι ότι ο κόσμος άρχισε να μιλάει. Μετά τις καταγγελίες για το metoo και εφόσον έρθει μια καλή τιμωρία, ίσως αλλάξουν κάποιες συμπεριφορές. Όλες οι στιγμές που πέρασα ήταν δύσκολες. Κατά τη διάρκεια του metoo υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που έφυγαν από κοντά μου λόγω φόβου. Αλλά υπήρξαν και άνθρωποι που ήρθαν και με στήριξαν. Θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που να με στηρίζουν γιατί κάποιες φορές νιώθω αδύναμη και σπάω. Ο γιος μου είναι το στήριγμά μου στη ζωή μου” είπε η Λένα Δροσάκη.

 

Δείτε επίσης: Λένα Δροσάκη: “Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο, άλλαξε όλη μου η ζωή, όλα τα έκανα για τον γιο μου”

 

“Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα”

Για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αλλά και για το πώς το διαχειρίζεται σε σχέση με τον γιο της, η ηθοποιός είπε:

“Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα. Δεν νομίζω να το αποδέχεται, γιατί δεν νομίζω να έχει καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η έννοια, του χωρίζω! Συνηθίζει όμως γιατί μεγαλώνει με αυτόν τον τρόπο. Οπότε, είμαστε εκεί για να του εξηγούμε κάθε φορά ότι έχει ανάγκη και ότι καταλαβαίνει”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου