Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Φαίη Σκορδά ακυρώνει το ρεπορτάζ του Λιάγκα για το φόντο της Σάττι: “Άνθρακας ο θησαυρός…”

Δείτε το απόσπασμα

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Το πρωί της Πέμπτης στο “Fays Time” ρεπορτάζ της εκπομπής “ακύρωσαν” το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα προ ημερών για το φόντο που είχε η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024 από πίσω της καθώς τραγουδούσε.

Μάλιστα, με βάση τις νέες πληροφορίες που δόθηκαν από την πλευρά της ΕΡΤ, η ομάδα του “Fays Time” “άδειασε” την εγκυρότητα της συγκεκριμένης είδησης.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρτζυ Λαζάρου, σε επικοινωνία της με πρόσωπο από το περιβάλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης είπε όσα της μεταφέρθηκαν και τα οποία αφορούσαν στην επιλογή της Μαρίνας Σάττι, τις συστάσεις που ενδεχομένως της έγιναν για τη συμπεριφορά της στον διαγωνισμό, την επιλογή του ρούχου αλλά και το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών γύρω από το σκηνικό φόντο στο τραγούδι “Ζάρι”.

“Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον της ΕΡΤ, με τον οποίο επικοινώνησα σήμερα το πρωί, προκύπτουν τα εξής. Η επιλογή της Μαρίνας Σάττι ήταν προσωπική απόφαση του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα. Τη διεκδικούσαν εδώ και 3-4 χρόνια” είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

“Επιπλέον, η Μαρίνα Σάττι ανέβαζε – και πριν από τη στιγμή της ανακοίνωσης της συμμετοχής της στη Eurovision – δημοσιεύσεις υπέρ της Παλαιστίνης. Αυτές κατέβηκαν μετά από παρότρυνση της Δημόσιας Τηλεόρασης” συμπλήρωσε η Μάρτζυ Λαζάρου, με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά σε αυτή την κίνηση της ΕΡΤ.

“Άλλο τα social media της και άλλο η Eurovision. Με ποιο δικαίωμα η Κρατική Τηλεόραση σου ζητάει να κάνεις κάτι τέτοιο;” σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Το αρχικό φόντο που είχε η Μαρίνα Σάττι στον σχηματισμό του ζαριού

 

Το φόντο πίσω από το “Ζάρι”

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, το θέμα στράφηκε στη σκηνική απόδοση του κομματιού και την επιλογή του φόντου με τις πολυκατοικίες.

“Δεν τέθηκε ποτέ να είναι φόντο το γαλάζιο. Τι είχε γίνει. Όταν γίνονται οι πρόβες, οι συμμετοχές τσεκάρουν τον ήχο, τα φώτα, τις led οθόνες και τα λοιπά. Άρα ήταν ένα γενικό πλάνο, έτυχε να έχει αυτό το μπλε από πίσω. Ήθελαν να τσεκάρουν άλλα πράγματα” εξήγησε η Μάρτζυ Λαζάρου.

“Δηλαδή τόσος ντόρος άδικα;” σχολίασε η Φαίη Σκορδά, με τη Μάρτζυ Λαζάρου να σημειώνει:

“Άνθρακας ο θησαυρός”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου