Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοκ – Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του GNTM

“Μου έλεγε ότι δεν βρίσκει νόημα στη ζωή του”

Μια σοκαριστική είδηση έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες.

Ο πρώην παίκτης του GNTM 3, Ερμής Καραγιάννης έβαλε τέλος στην ζωή του, σε ηλικία 23 ετών.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ένας φίλος του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βυθίζοντας σε θλίψη όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απογοήτευση, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Η σχετική είδηση προβλήθηκε σήμερα το πρωί και στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.




Η Ρένια Τσακίρη που είχαμε γνωρίσει μέσα από το “Power of love”, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε ότι το τραγικό συμβάν συνέβη την περασμένη Πέμπτη.

Ο ίδιος, έμενε με τον μπαμπά του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Νωρίτερα, ο πρώην παίκτης του GNTM είχε κάνει μπλοκ από τα social media όλους τους στενούς του φίλους.

Όπως είπε επίσης η Ρένια Τσακίρη, ο μπαμπάς του αδικοχαμένου νεαρού, τους είπε ότι ο Ερμής Καραγιάννης έφυγε χαρούμενος.

 

“Μου έλεγε ότι δεν βρίσκει νόημα στη ζωή του”

Η Ρένια Τσακίρη, στενή φίλη του Ερμή Καραγιάννη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης (15/5) και μοιράζεται όσα της είχε εξομολογηθεί το τελευταίο διάστημα, δηλώνοντας σοκαρισμένη με το θλιβερό γεγονός.

“Αυτό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (9/5), όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Σε κάποιους φίλους του μας έκανε delete και κάποιους άλλους block στο Instagram, σαν να μας λέει: αυτό ήταν, τέλος. Εμάς όμως δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο” περιγράφει η Ράνια Τσακίρη στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

“Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, πάντα μιλάγαμε, μου έλεγε «δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω»… προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, του έλεγα «βρες το νόημα της ζωής σου, όλοι το έχουμε περάσει»… αλλά δεν περίμενε ποτέ κανένας μας ότι θα φτάσει στα αυτιά μας ότι ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε” συμπλήρωσε στη συνέχεια.

“Παλαιότερα ο Ερμής Καραγιάννης έβλεπε σίγουρα ψυχίατρο, το τελευταίο διάστημα όχι. Δεν δούλευε, έμενε με τον πατέρα του. Για την ακρίβεια, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Το μόνο που μας είπε ο πατέρας του είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος, ότι ένιωθε γαλήνη όταν το έκανε… οπότε «έφυγε» χαρούμενος. Και μόνο που το λέω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο” εξομολογείται η στενή φίλη του εκλιπόντος μοντέλου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου