Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Παύλος Μώρος: “Η Silia είναι ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια και λάμψη”

“Έχουν μεγάλη αγάπη στην Ελένη Φουρέιρα. Αρκετοί ήξεραν πολλά τραγούδια της”

Ενθουσιασμένος είναι ο Παύλος Μώρος, από την 17χρονη Silia Kapsis που εντυπωσίασε στη σκηνή με το τραγούδι «Liar» και έστειλε την Κύπρο στον αποψινό τελικό.

Ο art director της Angelopoulos Hair Company hair stylist με την ομάδα του, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision. Έντονες δημιουργίες και avant garde χτενίσματα θα πλαισιώσουν το φετινό υπερθέαμα μουσικής, καθώς έχουν φροντίσει τους καλλιτέχνες του λαμπερού διαγωνισμού.

Στο Μάλμε συνάντησε και την Silia μετά την θριαμβευτική πρόβα της και μίλησε μαζί της.

“Είναι ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια και λάμψη. Τους έχει ενθουσιάσει όλους. Είναι εδώ με τους γονείς της που την κοιτούν με περηφάνια και είναι προστατευτικοί μαζί της. Νιώθει μεγάλη χαρά και πάντα είναι με το χαμόγελό στα χείλη. Φυσικά λάτρεψε τη Μαρίνα Σάττι και τη Φουρέιρα που ήταν και η μεγάλη της αγάπη από όταν την πρωτοείδε στην Eurovision” λέει στο Secret o Παύλος Μώρος και αποκαλύπτει πως στα πηγαδάκια μιλούν για τον Κοράτη Baby Lasagna και το τραγουδιού “Rim Tim Dim”.

“Η χώρα που μέχρι στιγμής δεν πέφτει από το Νο1 στα κάθε μορφής προγνωστικά, είναι η Κροατία, αν και τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί προβλέψιμο σε αυτόν τον διαγωνισμό. Είναι το φαβορί και εκτός από το τραγούδι μιλούν και για την ταπεινότητα του. Και εγώ που τον γνώρισα είναι ένα παιδί πού γλυκό και ήρεμο που στη σκηνή μεταμορφώνεται” λέει.

Συνάντηση είχε και με την Ελένη Φουρέιρα “την περίμεναν πως και πως, την είδα και στο αεροπλάνο, άβαφη και πιο ωραία από ποτέ. Έχουν μεγάλη αγάπη στην Ελένη Φουρέιρα. Αρκετοί ήξεραν πολλά τραγούδια της” τονίζει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου