Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μιχάλης Αεράκης: Ο παπά – Μιχάλης από τον Σασμό δηλώνει -“Έχω μεγαλώσει απότομα, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος”

“Δουλεύω ακατάπαυστα από 12 ετών παιδί, πουλώντας λαχεία, δουλεύοντας σε οικοδομές” ομολογεί ο Μιχάλης Αεράκης

Για την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του… στην Ευρωβουλή μίλησε ο Μιχάλης Αεράκης στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του Σασμού αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους και θα ήθελε να επιστρέψει όσα δανεικά έχει εισπράξει μέχρι σήμερα από την κοινωνία και τους δασκάλους του.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Αεράκης εξομολογήθηκε πως «αυτό που βλέπει ο κόσμος στη σειρά, εμένα ως παπά, δεν διαφέρει από την πραγματικότητα. Και στη ζωή μου τέτοιος είμαι. Έχω μεγαλώσει απότομα, δουλεύω ακατάπαυστα από 12 ετών παιδί, πουλώντας λαχεία, δουλεύοντας σε οικοδομές. Έχω κάνει πολλά. Ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος και δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτά ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης».

«Ακόμα και φέτος, που είμαι δάσκαλος σε δραματική σχολή, αυτό που επιθυμώ από μέσα μου είναι να επιστρέψω τα δανεικά που έχω εισπράξει και εγώ μέχρι τώρα από δασκάλους μου και από την κοινωνία. Όλα είναι δανεικά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα επιστρέψω. Δεν μου ανήκουν και θα τα μεταδώσω σε νέους ανθρώπους».

«Με αυτή την ταυτότητα δίνω τη μάχη μου και λέω «καλή επιτυχία» σε όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της χώρας μας» πρόσθεσε ο Μιχάλης Αεράκης στη νέα του συνέντευξη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου