Showbiz

Άγγελος Πυριόχος: “Έπαιρνα 6 οπιούχα την ημέρα, πονούσα πολύ”

“Δεν έχω νιώσει χειρότερο πόνο από αυτό που έπαθα με τον έρπη ζωστήρα”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε ο Άγγελος Πυριόχος.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός που ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στη Ζάκυνθο, μίλησε, μεταξύ άλλων για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ενώ αποκάλυψε πως έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με αυτοάνοσα νοσήματα.

 

“Έχω ένα προηγούμενο με τα αυτοάνοσα”

“Έπαθα οφθαλμικό έρπη ζωστήρα, αυτό είναι αυτοάνοσο. Σε βρίσκει ταλαιπωρημένο και σε χτυπάει. Εγώ έχω ένα προηγούμενο με τα αυτοάνοσα, πριν από μερικά χρόνια είχα πάθει λύκο και έζησα μια τρελή περιπέτεια γιατί είχαν βγει διάφοροι όγκοι και έλεγαν όλοι ότι είναι καλοήθης καρκίνοι, είχα αρχίσει και έκανα και θεραπεία, σαν να είμαι καρκινοπαθής” είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

 

“Έπαιρνα έξι οπιούχα την ημέρα”

“Δεν έχω νιώσει χειρότερο πόνο από αυτό που έπαθα με τον έρπη ζωστήρα. Έπαιρνα έξι οπιούχα την ημέρα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, πονούσα πολύ. Έχω περάσει πολλά πράγματα στη ζωή μου και στα προσωπικά μου και με ατυχήματα, έχω φοβερή υπομονή” συμπλήρωσε ο Άγγελος Πυριόχος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version