Showbiz

My Style Rocks: Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις – Η Διονυσία υποστηρίζει ότι η Μορτασία ντύνει την Ντένη

Οι τόνοι μεταξύ των κοριτσιών ανεβαίνουν καθώς κάθε βαθμός μετράει και μπορεί να φέρει την ανατροπή

Πλησιάζοντας στο gala μιας έντονης εβδομάδας του My Style Rocks οι τόνοι μεταξύ των κοριτσιών ανεβαίνουν καθώς κάθε βαθμός μετράει και μπορεί να φέρει την ανατροπή.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή έχουν πάρει θέση αρκετές φορές για τον τρόπο που βαθμολογούν οι διαγωνιζόμενες καθώς οι ανταλλαγές βαθμών ή τα «αντίποινα» υποβαθμίζουν την προσπάθειά τους.

Πάντως, σήμερα (14/11) η Διονυσία Κουκίου τα έβαλε με την Μορτασία και την Ντένη υποστηρίζοντας ότι η πρώτη ντύνει τη δεύτερη.

Όλα συνέβησαν όταν η Ντένη εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών και των συμπαικτριών της για να δείξει το outfit της και τότε άρχισαν τα σχόλια περί του ποια ντύνει ποια.

Η Διονυσία χωρίς κανέναν δισταγμό είπε ενώπιον όλων πως θεωρεί ότι η Μορτασία που είναι στυλίστρια στην πραγματική ζωή, ντύνει την Ντένη.

Κάτι που η Ντένη αρνήθηκε ενώ στο τέλος και μετά από αρκετή ένταση, η Μορτασία είπε ότι ό,τι λέει η Διονυσία είναι επειδή ζηλεύει που δεν συνεργάζονται Μορτασία και Διονυσία για τις εμφανίσεις της στο παιχνίδι.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version