Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Επικός Λάκης Γαβαλάς: “Δεν μου αρέσει το αγγούρι παρότι έχω “φάει” πολλά στη ζωή μου”

Επική η συνάντηση του Λάκη με τον σεφ Ανδρέα Λαγό – Μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά και για το φαγητό της φυλακής

Στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» ήταν καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της μόδας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Με το εκκεντρικό του στυλ ο Λάκης Γαβαλάς έβαλε «φωτιά» στην κουζίνα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ελληνικής μόδας, αλλά και της ζωής του.

Ο καλεσμένος της «ΠΟΠ Μαγειρικής», Λάκης Γαβαλάς μαγείρεψε με τον Ανδρέα Λαγό φωμάκια με μπάτζο και μία δεύτερη συνταγή με αγγουράκια Κνωσού σκορπώντας, εκτός από υπέροχες μυρωδιές, και απίστευτο γέλιο με τις γνωστές ατάκες του.

«Είχαμε πολύ μικρές γειτονιές και πήγαινα να παίξω στην αυλή που μετά έγιναν οι φυλακές Κορυδαλλού. Πού να ήξερα ότι θα με φιλοξενούσαν χρόνια μετά! Έμπαινα στην κουζίνα με τη μαμά αλλά δεν ασχολήθηκα με τη μαγειρική πριν πάω στην Ιταλία. Πήγα στα 19 και ήταν τα πιο δύσκολά μου χρόνια σε επίπεδο πειθαρχίας. Δεν ξεφεύγω ποτέ από την πειθαρχία, δεν πίνω, δεν ερωτεύομαι. Καλά με πήγε μέχρι σήμερα, δυστυχισμένοι οι άλλοι που τους απορρίπτω αλλά τι να κάνουμε; Το λάδι έχει ακριβύνει, το χρησιμοποιώ μόνο για ξεμάτιασμα! Τώρα ζω σε ένα μικρό σπίτι σε σχέση με παλιά που είχα δύο σεφ και είχα 15 άτομα να καθαρίζουν σκόρδα και κρεμμύδια».

Λάκης Γαβαλάς για το φαγητό στην φυλακή

Μιλώντας για το φαγητό της φυλακής είπε ότι «είχα το αβαντάζ να μου φέρνουν από έξω και ο μόνος βοηθός που μου έμεινε μου έφερνε κάποιες φορές. Επίσης είχα δύο συγκρατούμενους που μαγείρευαν τέλεια. Στη φυλακή μπορείς να αγοράσεις υλικά, υπάρχει μανάβης, μπακάλης και ένα μικρό κουζινάκι που μαγειρεύεις. Ο Κορυδαλλός είναι μια μεταγωγική φυλακή, δεν είναι κλειστή όπως του Μαλανδρίνου που έχω πάει. Δεν έχω πάει σε άλλη. Να με πάνε σε καμιά αγροτική να βρω έναν αγρότη, να ζούμε τον έρωτά μας, να σπέρνουμε, να θερίζουμε. Ό,τι είναι να φέρει η ζωή, να μην μου το φέρει απότομα και μακριά από τα προσφιλή μου άτομα».

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για τη συμμετοχή στο Top Chef της Ρουμανίας αλλά και για τις νέες του δραστηριότητες

«Είμαι παμφάγο και παίρνω κιλά γιατί με πιάνουν κάτι βουλιμίες αλλά μετά επανέρχομαι. Εγώ δεν κάνω δίαιτες, διατρέφομαι πιο υγιεινά κάποιες φορές».

Όπως αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς έχει δυσανεξία στο αγγούρι παρότι «έχω “φάει” πολλά στη ζωή μου» ενώ έχει φύγει από παρέα στην Κύθνο επειδή υπήρχε αγγούρι σε πιάτο με ψάρι.

Παρόλα αυτά έφαγε από το πιάτο του σεφ και μάλιστα το ευχαριστήθηκε.

Ήταν δε απολαυστικός διηγούμενος την εμπειρία του σε ιαπωνικό εστιατόριο όπου του έφεραν έξτρα πουφ για να βγάλει το καπέλο του καθώς δεν επιτρεπόταν να τρώει με αυτό.

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου