Showbiz

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: “Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο”

Δείτε το απόσπασμα από την “Super Κατερίνα”

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της “Super Κατερίνα” αποκάλυψε κάτι που την αφορά προσωπικά και της έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία.

Παρακολουθώντας τις επίμαχες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου μέσα από την εκπομπή της δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι δέχτηκε και απειλές στα social media, εξαιτίας όσων έγραψε στο Instagram για τον δήμαρχο Βόλου.

 

Δείτε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της “Super Κατερίνα”

 

“Τι πάτος είναι αυτός;” σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τοποθετείται και εκείνος:

“Δεν ήταν μια στιγμή έκρηξης, είχε στοχοπροσήλωση. Είναι ένα χυδαίο παραλήρημα, ενός άκρατου ρατσισμού, δολοφονώντας χαρακτήρες με ευκολία τεράστια. Εδώ είναι δολοφονία και ανήκει στον χώρο της δικαιοσύνης, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Είναι ρατσιστής και χυδαιοπαραληρεί παντού. Εισαγγελέας!”.

“Χθες έβαλα ένα Story και ένα Tweet για τον Αχιλλέα Μπέο. Δεν καταλαβαίνεις πόσα υβριστικά μηνύματα δέχτηκα. ‘Έχει δίκιο ο Μπέος, ποια νομίζεις ότι είσαι εσύ’. Με απείλησαν με τραμπουκισμούς, επειδή έγραψα αυτό!” συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: Σε σοκ η Κατερίνα Καινούργιου: “Πόσο άρρωστο και επικίνδυνο μυαλό παίζει να είσαι;”

 

Λίγη ώρα μετά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος δέχτηκε κι άλλες απειλές μέσω social media.

“Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στο Βόλο. ‘Άντε ρε νούμερο, με τους κλόουν, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα’. Με απειλούν ότι θα έρθουν και θα με βρουν και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός. Δεν είναι έτσι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι και μένω μόνη μου” τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε το βίντεο:




 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version