Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ουγγαρέζο: «Αυτά τα θέματα θέλουν άλλη διαχείριση»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε για την απώλεια των γονιών του

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, βρέθηκε ως καλεσμένος στην μαγειρική εκπομπή της ΕΡΤ με τον Ανδρέα Λαγό και έκανε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση.

Στο «Happy Day» προβλήθηκε ένα απόσπασμα, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της να σχολιάζουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του πίσω από τον πάγκο μαγειρικής.

 

Δείτε επίσης: Γερμανού για κόντρα Λιάγκα – Ουγγαρέζου: «Πολύ βαρύ…»

 

«Το να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα και παράλληλα να κόβεις πλάνα που δένεις το μίξερ… Εν τω μεταξύ αυτός ως πολύ επαγγελματίας δεν το χάνει, δεν αποπροσανατολίζεται», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Είναι και λίγο θέμα διαχείρισης και του παρουσιαστή – μάγειρα και του σκηνοθέτη. Τώρα να σου μιλάει ο άλλος, να σου βγάζει τα εσώψυχά του για πράγματα τα οποία δεν μιλάς εύκολα και δεν έχεις ξαναμιλήσει κι εκείνη την ώρα να κάνεις ζουμ στη μαρέγκα και πώς την ανακατεύει το μίξερ; Είναι λίγο περίεργο», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κουράγιο σε αυτούς που δουλεύουν στο “Πρωινό”»

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέληξε:

«Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε μία κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα θέματα θέλουν μία άλλη διαχείριση. Είναι αυτό που λες, “θέλω να πω κάτι αλλά ας μην το πω, γιατί θα ακουστεί ως χοντράδα”».

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version