Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: «Έπρεπε να θυσιαστεί ακόμα ένας, για να καταλάβουμε ότι…»

Δείτε το story του παρουσιαστή του ΑΝΤ1

Σε story στο instagram θέλησε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, να εκφράσει τις σκέψεις του για το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά την Τρίτη το βράδυ, όταν ένας συνάνθρωπός μας έχασε τη ζωή του με εγκληματικό τρόπο από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.

«Πέσαμε πάλι από τα σύννεφα… Έπρεπε να θυσιαστεί ακόμα ένας για να καταλάβουμε ότι η νοοτροπία μας φταίει για όλα. Σε μια κοινωνία ταξική, άδικη παρτακισμού και ωχαδερφισμού. Με σωτήρες που μιλάνε και υπόσχονται την ευδαιμονία μας και όχι την ευτυχία μας. Αν σήμερα ντρεπόμαστε όλοι λίγο, γιατί αναγνωρίζουμε τον Έλληνα σε αυτούς που ήταν έτοιμοι να πουν ότι δεν έφταιγαν αν δεν υπήρχε η κάμερα που τους κατέγραφε, είναι μια καλή αρχή. Έστω και αργά. Έστω και με μία ακόμη θυσία. Κρίμα για το παιδί» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο παρουσιαστής.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ανεβαίνει τρέχοντας πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε για το Ηράκλειο Κρήτης. Δύο από τα μέλη του πληρώματος αρχίζουν να τον απωθούν, όμως ο άτυχος άντρας προσπαθεί να ξαναμπεί. Κι ενώ ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται, ο άνδρας επιχειρεί να ανέβει ξανά στο πλοίο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό, ενώ οι κύριες μηχανές του πλοίου βρίσκονταν εν κινήσει.

Λίγο αργότερα, ο 36χρονος ανασύρθηκε νεκρός.

 

Δείτε τι έγραψε στο Instagram story του ο Γιώργος Λιάγκας:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version