Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Γέννησε η παρουσιάστρια

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πια η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η πανέμορφη παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μανούλα καθώς γέννησε το απόγευμα της Παρασκευής ένα υγιέστατο κοριτσάκι που πλέον κρατά στην αγκαλιά της.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την πρώτη της εγκυμοσύνη μέχρι που αισθάνθηκε η ίδια έτοιμη να την δημοσιοποιήσει στα social media.

Πλέον τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Κωνσταντίνος Δανιάς με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα κάτω από άκρα μυστικότητα, απολαμβάνουν τους νέους τους ρόλους σαν γονείς.

Σύμφωνα με το Tlife, η Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version