Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Κούρτης: «Ήταν όνειρο ζωής να συνεργαστώ με τον Μάριο Φραγκούλη» (Βίντεο)

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης συστήνεται στο «MEGA Καλημέρα» και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ήταν μόλις 9 ετών όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, οι γονείς του όμως επιθυμούσαν να ακολουθήσει άλλο μονοπάτι.

«Από μικρός στο σχολείο παίζαμε στο θέατρο και τραγουδάγαμε. Στα 9 άκουσα τον Μάριο Φραγκούλη και είπα θα ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου ήθελαν να γίνω αρχιτέκτονας, ο μπαμπάς μου έχει κατασκευαστική εταιρία. Θυμάμαι μία κουβέντα του συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, που είπε στον πατέρα μου ότι «ο γιος σας είναι γεννημένος γι’ αυτό». Τότε νομίζω το κατάλαβε», είπε.

«Ήταν όνειρο ζωής να συνεργαστώ με τον Μάριο Φραγκούλη. Είναι δοτικός άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου», συμπλήρωσε ο τενόρος.

Όπως αποκάλυψε, το είδος τραγουδιού που έχει επιλέξει είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στο τι τρώει και πίνει.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή και την προσέγγιση μέσω των social media δήλωσε: «Δέχομαι φλερτ μέσα από τα social media. Συνήθως δεν απαντάω, προτιμώ να τα λέω από κοντά. Μου αρέσει όταν μία γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα, δεν έχω τέτοια στερεότυπα», δήλωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου